Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Tauplitz
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Aquamarin - Nyaralás kedvezménykártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
lac73
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tauplitz
2010.03.11. 22:10
Nem vitatom, lehet, hogy találtál olyan részt, ahol gyalogolnod kellett, de az egesz síterepre, nem ez a jellemző.
Egy szóval sem írtam, hogy a magyar vendégek bunkók, remélem nem rám gondoltál ezzel a megjegyzéssel.
Sőt én valóban csak jófej Magyarokkal találkoztam, nálunk, és elég sok barátság is köttetett, azalatt az általában egy hét alatt, amit a házunkban töltöttek.
Viszont azt is sajnos el kell ismerni, hogy az is tendencia, hogy a 80-90% normális vendég arány mellett, mindig akad 10-20% aki csekélyebb utazási, üdülési kúltúrával rendelkezik, és általában mindig ők a harsányabbak, ezért érezhetik úgy néhányan, hogy ez a 10-20% lejáratja kicsit a többieket is.
Anélkül, hogy bárkit meg akarnék bántani, és abszolút tiszteletben tartom a véleményed, de lássuk be, ha pl. elcsíped a fő liftet néhány perccel 4 előtt, és beleszámítjuk a lift 17 perces menetidejét a Talstation-Bergstation viszonylatban, akkor az egész főlift miattad, negyedórával tovább üzemel a 16 órás zárásnál.
Tehát 1. ne csodálkozz, ha néhány liftes esetleg csúnyábban néz rád, 2. ne csodálkozz, ha fenn az Almon már nem érsz el negyed ötkor egyetlen további liftet sem.
Ez ahogy az első hozzászolásban írtam, megfelelő tervezéssel abszolút kiküszöbölhető, ha tudod, hol a szállásod, meddig járnak a liftek, tudod mikor tudsz utoljára még csúszni egyet. Pl. 90%-ban Magyar vendégekkel esik meg, hogy nem tudnak már feljutni, mert elszámolták magukat, és a lifteseknek kell menteni őket valahonnan félútról, hószánnal.
A másik ami nem fér a fejembe, amit itt a fórumon olvastam, hogy valaki hetekig gyötrődik azon, és ez a síútjának egyik fő szempontja, hogy hogyan tud egy 7 Eurós fizetős autópálya szakaszt kikerülni, ami egyébként eleve ostobaság, kilométereken keresztül falukon át kanyarogni, kerülni egy csomót, a fent említett összeg miatt, egy olyan országban, ahol min. 10x annyi autópálya van mint nálunk, és egyébként olcsóbb is a pályamatrica.
Ilyen és ehhez hasonló dolgok tőlünk kicsit nyugatabbra, fel sem merülnek, és ez nem pénzkérdés.
De még egyszer mondom, számomra abszolút örvendetes, hogy a magyar vendégek egyre nagyobb számban érkeznek a terepre.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.