Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyú házilag

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsszucsi
19 élménybeszámolót írt
19
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hóágyú házilag
2010.11.15. 19:41
Ha kisebb a nyomas, akkor a porlaszto fejek hozama is kisebb lesz, ami miatt viszont akkor tobbet kell beepitenem. Ott a kerdes, hogy mennyi a max vizhozam, amit meg elvisel a rendszer.
Megerzesem szerint a nagy agyukhoz is azert kell 15 bar, hogy tudjon akkora hozamot produkalni megfelelo beporlasztas mellett (ez utobbihoz kell a megemelt nyomas igazan es szerintem ezert preferaljak sokan a nagynyomasu mosot erre a celra). Na meg ugye a viz nem osszenyomhato, ezert a PVT torveny sem vonatkozik ra :)
A 4 bar nyomast nem tartom olyan veszesnek, elvileg ezek a szorofejek uzemelnek ekkora nyomason (katalogus adattal szamoltam), es a KPE csovek es szerelvenyek ennel tobbet is kibirnak. Mondjuk a Gardena gyorscsatlakozot lehet ledobja, bar erre sem eskudnek meg...
El tudok most kepzelni egy home-made agyut, aminek a megemelt nyomasat egy nagynyomasu moso adja, de a vizelvetel miatt (a sok porlasztofejtol) nem alakul ki a nyomott oldalon csak max 10 bar, nem pedig 100, ami sztem a fentiek miatt felesleges is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.