Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Polaris síegyesület

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
2006.01.25. 21:43
Isola Európa egyik legszuperebb pályája?? :)) haha. Davos, Cortina d'Ampezzo, 2 alpes, Zermatt,Kaprun(itt még nem voltam) meg se közelíti Isola-t..
kisannus
3 élménybeszámolót írt
3
20 éve tag
2004.02.26. 20:16
Kedves hozzászólók,
én csak most bukkantam rá erre a fórumra, amit sajnálok, mert én is febr.8-án jöttem haza ISOLA 2000-ből, ahová Dolli barátnőmmel együtt mentünk, és elmondhatom, hogy FERGETEGESEN JÓ 10 napot töltöttünk el egy szuper kis csapatban. Tényleg nem ismertünk senkit (a szervezőket leszámítva, őket is csak az irodából), de a végén úgy jöttünk haza, hogy hihetetlenül sok élménnyel voltunk gazdagabbak, valamint sok baráttal, és ez az, ami igazán számít. A szervezők abszolút kitettek magukért, nekünk csak pozitív tapasztalataink voltak velük, kedvesek voltak és segítettek, ahol csak tudtak (ami meg nem az ő hatáskörük, abban is megpróbáltak). Tényleg nagy vállalkozás volt ekkora csapatot vinni ISOLÁba, ennyi embert nem könnyű egybefogni, és mindenki igényeinek se lehet megfelelni. Speciel nekünk is lehettek volna problémáink, de nem azért mentünk oda, hogy bosszankodjunk, így aztán siránkozás helyett megoldottuk (többek közt szervezői segítséggel) a gondokat, és komolyan mondom, hogy nagyon jól éreztük magunkat.
ISOLÁról meg elmondanám, hogy szerintem Európa egyik legszuperebb síterepe, jól karbantartott, hosszú, látványosan szép pályák, kedves emberek (bár mi asszem szinte kisebbségbe döntöttük a helyi erőket, mindenhol mindenki magyarul beszélt, mondjuk 750 embernek nem esik nehezére betölteni egy ekkora helyet...), gyönyörű idő (lehet, hogy szerencsénk is volt, de állítólag ez a napsütéses feeling 1,5 méteres hóval teljesen normális arrafelé), a tengert tényleg látni lehet (csak előbb fel kell menni hozzá a csúcsra), sok a pálya, és vannak bulizós helyek is (nehogy kipihenhesd magad:), szóval....
... ha fiatalok vagytok, szerettek jó helyen síelni, és még esti bulira is van igényetek, nincs min gondolkodni, Isolán a helyetek.
Mellesleg szerintem minden hozzáállás kérdése, és ha ide azért mész, hogy barátok közt jól érezd magad, nem érhet csalódás, mert minden adott hozzá.
Mégegyszer, innen is köszönöm a szervezőknek (köszi András, köszi Kálmán, köszi Alex, és köszi Gergő), hogy rábeszéltek, elvittek, és velünk voltak. Életre szóló élmény volt. Ja, és majd elfelejtettem: Jövünk ám jövőre is!!!! :)

ciao:
Anna
Tilly1
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2004.02.09. 22:59
Szia Gabi!

Ok, mondjuk el a pozitív vonatkozást is a Polarissal kapcsolatban; a síoktatást nagyon lelkes és rendkívül figyelmes oktatók vezették, igazán méltányos áron. Ez tényleg nagyon jó volt! De írj te is, hogy szereinted miben votak ők jók?

Az, hogy mennyire volt baromi olcsó ez az út, az nem feltétlenül a Polarison múlt. Egyszerűen Franciaország ilyen olcsó, illetve én most voltam hatodszor Fro-ban síelni, és eddig mindig ilyen összegeket( 50 és 60 ezer Ft között) fizettünk. És a takarításért még soha!! Pedig legalább ekkora létszámmal mentünk.

Amúgy te melyik sípályánál voltál?

És tényleg láttad elszámolni a szervezőket a takarítás pénzével? Mert a 40 Euróról a Polaris adott számlát, a franciák pedig a többi összegről. És amikor rákérdeztünk, hogy ők fognak-e takarítani vagy a francia takarítónők, akkor egyszerüen annyit mondtak, hogy majd minden el lesz intézve, mi csak ne aggódjunk. Majd a következő kérdésre, hogy mi most akkor nekik fizettünk-e a takarításért, a válasz: inkább most menjetek, hátha már indul a buszotok, majd mi a többit elintézzük.

De még ha el is tekintek attól, hogy átvertek valamekkora összeggel, nekem akkor se mondja egy szervező se, hogy: "ha nem tetszik a szervezés, akkor leszophatsz"( elnézést a káromkodásért, de szó szerint ezt mondták)

És félrészegen az egyik szervező ne csöngessen be minden szobába éjjel fél egykor, hogy ha gondoljuk mehetünk a nyáron búvárkodni a Polarissal.

DE ezek lehet, hogy csak engem bosszantottak ennyire. Maga a síelés tényleg klassz volt, gyönyörű idő, jó pályák és jó társaság. És végtére ez a legfontosabb.

Az meg,hogy ne menjünk irodával, így azért sokkal kényelmesebb, és én eddigi irodákkal semmilyen ilyesfajta problémákat nem észleltem. Az biztos, hogy mi többet nem megyünk Polarissal.
dove
13 élménybeszámolót írt
13
20 éve tag
2004.02.09. 22:36
ne menjetek soha irodával!!!!!!!!!!!
Gabi2000
1 élménybeszámolót írt
1
20 éve tag
2004.02.09. 10:06
HEllo,

Én is most jöttem meg a Polarissal és meglepődve olvastam amiket írtál róluk.

Az útról is akarok írni, de most csak a végtakarításról fogok, mert a másik levelem hosszabb lélegzetű lesz.

A végtakarítás kötelező volt és a szervezők elmondása szerint ez volt az egyik feltétele annak hogy ilyen nagy csoportot elhozhattak.

Az, hogy a franciákat nem értesítették a központjukból nem a szervezpk hibája.

Én egyébént egy későbbi busszal indultam haza és láttam amikor délben elszámoltak a recepciónál. Egyébként nem értem miért csodákozol, amikor minden lehető helyen - köztük utazási szerződésben és utastájékoztatóban hívták fel a figyelmedet erre.

Szerintem az út klassz volt és végtakarítással együtt is marha olcsó volt az egész.

Szerintem egyébként ha az ember már nyílt fórumba ír, nemcsak negatívumokat, de a többi jó dolgot is leszokta írni. Nem?

Üdv,

Gabi
Tilly1
4 élménybeszámolót írt
4
20 éve tag
2004.02.08. 22:16
Most értünk haza egy Polaris szervezte útról, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen rossz és össze-vissza szervezést még sose láttam. Mindenről késve tájékoztattak minket, és ott vettek hülyére minket, ahol tudtak. Azt mondták, hogy kötelező takarítási díjat róttak ki a franciák, de ez egy nay hazugség volt. A 40 Eurót ők maguk zsebelték be, a franciák nem is tudtak róla. Vagyis mindenkinek, aki most megy még Polarissal NE FIZESSE KI NEKIK A TAKARÍTÁSI DÍJAT, MERT NEM KÖTELEZŐ!!!! Ha ti magatok kitakarítotok, akkor megúszhatjátok minden kiadás nélkül a dolgot.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.