Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Utóbbi hsz-re én is kíváncsi lennék
Köszönjük! :) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Kérnélek Benneteket , aki járt Oravicén a nemrég újjáépített meleg vizű fürdőben és az új sípályán , ossza meg velem tapasztalatait !
Előzmény: (Bárdos István 61540)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Hat évvel ezelőtti emlékeim megszólítottak !
Akkor fürdött ott együtt a Család , egy Zubereci sielés után , -15 fokos , hótól fehérlő , Nyugati-Tátrai éjszakában , egy falusi strandot idéző betonmedencében ! A képek alapján Oravicére is ráakadt a tőke és döbbenetes minőségi változásokat okozott ! Kérnélek Benneteket , aki járt Oravicén a nemrég újjáépített meleg vizű fürdőben és az új sípályán , ossza meg velem tapasztalatait ! A sípálya , képek alapján , kezdős-közepesnek tűnő ! A Meander Park honlapja csak szlovák és lengyel , így nehezen értelmezem mennyi is lehet egy napos sielés az azt követő termálfürdőzéssel összekapcsolva ! Mert érzéseim szerint egész Szlovákiában egyedülálló lehetőség ez a sípálya , élményfürdő párosítás ! Szeretnénk kipróbálni ezévben ! |
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
A hétvégén Oravice mellett utaztam el, készítettem néhány képet róla. A sípályán már nincs hó, azonban a kis fürdő totálisan tele volt turistákkal, 95%-ban lengyekkel. A parkoló is teljesen tele volt, nem tudom milyen tömeg lehet itt, ha még a sípálya is nyitva van...
![]() |