Skwal

ÜZENETEK (12)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bélapó
1384 élménybeszámolót írt
1384
17 éve tag
13 éve
Tavaly előtt Albertville-ben az autópálya melletti bevásárlócentrum egyik sportboltjában láttam egyet. Megakadt a szemem rajta, mert ritka mint a fehér holló (olyat még nem láttam!)Megnéztem, mint érdekességet. A pályán tetszik ahogy húzzák az íveket, de én nem gerjedek rá. Hosszabb távon igen kényelmetlen lehet. Nem lehet kiegyenesedni, nem lehet leülni, s ha netalán taknyol egyet az ember, komoly gond lehet felállni.
h i r d e t é s
minerel
3724 élménybeszámolót írt
3724
16 éve tag
13 éve
Én úgy tudom csinált már külföldre...
Előzmény: (Trailrider 74058)
Trailrider
309 élménybeszámolót írt
309
14 éve tag
13 éve
Igen, biztosan meg tudja csinálni, de ha nincs benne tapasztalata, vajon hogy teljesít majd. Nem biztos, hogy kísérleteznék, van pár cég, akinek bőségesen akad tapasztalata e téren. Az ellenérv, hogy többnyire svájciak, így nem olcsók a termékeik. Esetleg a jó öreg Ebay, de ott sem hemzsegnek az SKWALok, és többnyire használtan sem adják őket olcsón.
Egy alpinlap már más tészta, abból azért bőséges a választék, legalábbis pár száz km-re innen...
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
17 éve tag
13 éve
Feri biztos meg tudja csinálni, csak kell neki egy minta. Ha, van infó dobjátok fel ide, is. Kösz.
minerel
3724
16 éve tag
13 éve
Az i.dexes fórumon vannak az alpin fun-ok. Ott elenyésző a puha lap. Amúgy egy ottani topiktárs ötlete tényleg nem rossz, hogy Kucséber Ferivel kéne csináltatni.
Amúgy Kreischbergen hátul Rosenkranz-on és a kabinos alatti felső pályán szoktak csapatni alpinosok. Az egyik ottani oktató brigád is alpinos.
Mondjuk az alpin (Hot Blast csak sajna tavaly eltört a kötésem)nekem is második deszka délelőtt jó pályákon olyan helyen ahol egyszerüen tudok váltni cuccott. A fővonal egy eliminátor.
Előzmény: (pistike73 73289)
Szab
2070
17 éve tag
13 éve
Ausztriában tényleg alig van "kemény legény". Franciáknál meg rengeteg nagyon jó mozgású alpin fan-t láttam. Én is áruló vagyok, már csak carvingolok.
pistike73
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
13 éve
Na ezt jó tudni, hogy akadnak még ilyen muzeálisnak vélt deszkások, és nemcsak a puha-társadalom maradt meg.
Elszomorító az arány a pályákon. Megdobban a szívem amikor egy-egy éles karc végén egy "alpinista" van. Szerintem ez az igazi snowboard! De természetesen respektálom a sportágunk minden fajtáját és tagját! ;-)
Hát igen, sajna csak a franciák és a svájciak foglalkoznak még ilyennel.
http://www.monoski-skwal.com/
Előzmény: (minerel 73239)
Szab
2070
17 éve tag
13 éve
Ezt szívesen megtanulnám. Nagyon tetszik a technikája...
minerel
3724
16 éve tag
13 éve
Azért meg-megbújunk itt egyen ketten:-)
Szerintem itthon nem kapni ahhoz nagyon rétegsport. Bár még a nagyobb osztrák üzletekben sem láttam.
Előzmény: (pistike73 73203)
pistike73
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
13 éve
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, ami tetszik, de az alpindeszkás kemény carverek valahogy hiányoznak. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék Skwal-t venni?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.