Versenyzéssel kapcsolatos kérdések, hírek

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
17 éve tag
11 éve
A legjobb "sztárképző" intézménybe járnak, Schladmingba. Ide jár minden honfitársunk aki eredményt akar elérni az alpesi sportokban. Szinte minden évfolyamba lesz síelő vagy snowbordos magyar nebuló....mindehhez csak felvételizni kell. A képzés ingyenes...
Előzmény: (Bélapó 116900)
Bélapó
1384 élménybeszámolót írt
1384
17 éve tag
11 éve
Ha jól tudom 15 körül vannak, tehát minden remény megvan, hogy ez még csak a kezdet. Pár évvel ezelőtt a Laurának és a Zazának szurkoltam, hogy kijussanak az olimpiára, most nekik szurkolok.
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
17 éve tag
11 éve
Magyar sikerek a hódeszka Európa Kupán
| 2011.03.30. 10:33 - MTI

Gyarmati Panka nyert összetettben a hódeszkások Európa Kupa-sorozatának múlt hétvégi szezonzáró, szlovákiai versenyén, Szigeti Viktor pedig két számban is felállhatott a dobogóra.
hirdetés

A Magyar Snowboard Szövetség (MSBSZ) szerdai tájékoztatása szerint a Gyarmatihoz hasonlóan két és fél héttel ezelőtt magyar bajnoki címet nyert Szigeti big air-ben második, slope style-ban pedig harmadik lett.

Az Ausztriában nevelkedő két tehetséges magyar ezen a héten részt vesz az olaszországi Valmalencóban zajló junior világbajnokságon. Egyikük, Szigeti komoly hátránnyal áll majd rajthoz, mivel az Európa Kupa záróviadalán megsérült a medencecsontja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.