Menü ≡

Kaprun - Kitzsteinhorn gleccser síterep leírás szállás cikk galéria videó oktató síiskola wellness értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
következőutolsó laponként: összesen 2217, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.09.17. 10:46
(Üzenetazonosító: 209401)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok,

lassan , de biztosan kezdődik a szezon, a tervezett nyitás október 9. (péntek). Most éppen havazik a gleccseren :)

Nagyobb hóesésre szeptember utolsó napjaiban jöhet, a mostani "indián nyár" után már ideje.

Addig is két havas galéria szeptember elejéről:


https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200901/galeria/


https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200902/galeria/
3.jpg 6.jpg
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.07.13. 21:38
(Üzenetazonosító: 209357)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Az idei nyár meglehetősen gleccserbarát. Míg a tavalyi májusi tél után valósággal berobbant a nyár, addig idén normálisabb arcát mutatja, ami kifejezetten hó-és gleccserkimélő.

Így lehet az, hogy múlt vasárnap (július 12.) az Alpinig csúszhattunk, hozzáteszem nem hivatalosan, mivel csak a felső pályák vannak nyitva. De ratrakolva vannak az alsók is..

Július is fantasztikus meneteket tartogatott, ezekben nagy szerepe volt egy-egy sínap előtti hidegfrontnak. Július 7-én a reggeli órákban -6 C fokot, míg dél körül is mindösszesen 0 C fokot mutatott a hómérő 3000 méteren.

Míg júniusban még a síelők és snowboardosok voltak többségben addig júliusban egyértelmű a bakancsos turisták és kerékpárosok diadala.

Már üzemel a 3K szuperlift, annyit érdemes tudni, hogy a Kaprun Centertől induló MK Maiskogelbahn kabinos 9 órakor startol, míg a völgy végében a Panoramabahn kabinos 8.30 órakor, így a korán kelőknek javasolt odamenni, a kényelmesen reggelizők (ahogy én :) az MK Maiskogelbahnnál kezdik a napot.

Még bő egy hétig élvezhetjük a koronaörület utáni friss levegőt, csodás kilátást, nyugit és a lesiklás leírhatatlan örömét 3000 méterrek a mindennapok felett.

Szerdáról csütörtökre egy hidegfront érkezik, ami akár némi friss havat is hozhat a nagy finéléra, hétvégén visszatér a napsütés.

Addig is álljon itt három fotógaléria három remek napról.


https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200704/galeria/

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200707/galeria/

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200712/galeria/
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.07.13. 21:27
(Üzenetazonosító: 209356)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

szia, sry, remélem nem fujtátok le, mivel szombatot leszámítva egész jó kis idő volt :) Naprakész infókat a facebook oldalunkon találsz, nyáron a fórumba ritkábban nézek be, ezt is most olvastam...
Előzmény: (- Marky - 209343)
h i r d e t é s

Feladó:  - Marky -FérfiHaladó síelő
Dátum: 2020.07.07. 13:13
(Üzenetazonosító: 209343)
- Marky - Hozzászólások: 541
Regisztrált: 2008.12.02.
57 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Stani
mik a megérzéseid a vasárnap - kedd viszonylatban a hegyen? van egy foglalásunk Zellben, de nem tűnik túl barátságosnak az előrejelzés (bár gyenge mértékű javulást mutat reggel óta...)
Úgy vagyunk vele, nem ülnénk 15 fokban, esőben a szálláson, akkor inkább bepakoljuk a téli cuccokat, ha érdemes. Csütörtök reggel elindulunk, uh holnap estig kellene döntést hozni. Minden tippnek örülünk

köszi
Marky
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.06.29. 20:05
(Üzenetazonosító: 209339)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
A májusi időjárást a június is szépen lemásolta, az első hetek néhány napsütéses (és nyárias) időszakot leszámítva a télre hajaztak, fenn a gleccseren mindenképp!

A június 11-i hosszú hétvégén (az Úrnapja Ausztriában és több európai országban munkaszünet) érezhetően többen voltak, mint Pünkösdkor. Bár a vendégek jó kétharmada továbbra is osztrák volt.

Pénteken és szombaton igazi képeslapidő honolt a gleccseren, a szokásos aha kilátással, jó feltételekkel.
Voltak edzőcsapatok, családok, sítúrázók; életre kelt a hegy.

Fotók péntektről (június 12.): https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...020612/galeria/

Míg vasárnap igazi nyári időnk volt, addig másnap megérkezett a hidegfront, ami újra mínuszokat és hóesést hozott a gleccsere, na és ködöt.

Ez az időszak elég makacsnak bizonyult és először június 23-én volt egész jó idő. A június 20-i hétvégén igen beült a köd a hegyre, tényleg csak jó helyismerettel és plusz érzékszervek bekapcsolásával lehetett élvezhetővé tenni a napot. Nélküle inkább hüttézés volt sokak számára a program.

Verőfényes napsütés péntektől lett, úgy igazán, de akkor nagyon, ami három napon keresztül tartott. A zelli tó partján kifejezetten strandidő, fenn gleccseren kellemes nyári idő. Immáron egész nemzetközi (európai) vendégsereggel.

Képek itt: https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200627/galeria/

Jelenleg az Alpincenterig van hóborítás, tehát lecsúszni eddig lehet. Az Alpintól a Gletscherjet 3+4 kabinos, illetve fenn a Magnetköpf csákányos üzemel, aki pedig a felső kilátokhóz, illetve Panoráma étteremhez menne, a gleccsersiklóval teheti.

Friss hír, hogy mostantól nincs szünnap, sem a gleccseren, sem a Maiskogelen. Sőt, ha mindez nem lenne elég: július 1-től a 3K szuperkabin is üzemel, nyári premierje lesz ez az elmúlt szezonban átadott felvonónak.
Ez azt jelenti, hogy immáron Kaprun faluból feljuthatunk a gleccserre, nem feltétlenül szükséges bekocsikázni vagy buszozni a völgy végéig.

Aki még jön (július 21. a tervezett zárása a nyári gleccsersínek):
-> naptej az erős napsugárzás miatt + jó sí/napszemüveg. Ha nagyon szép idő van, mint pl. az elmúlt hétvégén akár pólóban is csúszhatunk, azért a karunkat kenjük be :)
-> meleg waxszal kezelt léc/board, ha nincs, akkor a síszervíz nyitva az Alpinnál, illetve jót tesz zsebben, hátiban egy hidegwax is.

Ha jól kezelt a léc vagy board zárásig lehet maradni. Sílécek közül jobb a szélesebb, allmountain léceket választani, mivel legkésőbb déltől már mélyebb a hó, de még így sokkal jobb, mint Húsvétkor egy schladmingi völgypálya (itt most állhatna saalbachi, kitzbüheli stb is) :)

Csúszás után érdemes a Zelli tavat is meglátogatni, tegnap 20 fokos volt már :) Kristálytiszta, élmény benne úszni. De, ha hidegnek találod a vizét, akkor SUPra, kajakra is lehet váltani és úgy felfedezni a tavat, szemlélni az üdezöld tájat és háttérben a havas hegyeket.
4.jpg 7.jpg 10.jpg
Feladó:  - Marky -FérfiHaladó síelő
Dátum: 2020.06.21. 08:30
(Üzenetazonosító: 209333)
- Marky - Hozzászólások: 541
Regisztrált: 2008.12.02.
57 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia
Hogy sikerült, érdemes menni?
Köszi
Feladó:  attilakoviFérfiHaladó síelő
Dátum: 2020.06.16. 22:06
(Üzenetazonosító: 209330)
attilakovi Hozzászólások: 6
Regisztrált: 2010.12.05.
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok,

A hetvegen terveznek egy kiruccanast a gleccserre.
Esetleg van valakinek ponotsabb infoja a palyak allapotarol a bergfex jelentesen kivul?

Nagyon koszi elore is!

Ati
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.06.08. 19:08
(Üzenetazonosító: 209314)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Az idei Pünkösd egy kicsit másképpen alakult... Két és fél hónap kényszerszünet után újra beindult a sí és snowboardélet a gleccseren. Kisebbfajta luxusnak hatott, hogy ezúttal nem saját erőből (sítúra, splitboard..) mész fel, hanem modern liftek szállítanak a magasba. Az, amihez oly' gyorsan hozzászoktunk, most holmi úri kiváltságnak tűnt :)

Az idei május 0,7 C fokkal volt hűvösebb a sokéves (1981-2020) átlaghoz képest. A felhők többször hoztak friss havat a magasabb hegyekbe és május utolsó napjai is kellőképpen télies időt tartogattak számunkra, olyannyira, hogy a pénteki nyitónapon (május 29.) -7 C fokot mutattak a hőmérők odafenn.

Vasárnapig maradt a tél, közben a Nap is megmutogatta magát, de utána gyorsan visszavonulót fújt és helyét tornyosuló felhőknek adta át, melyekből időnként hol gyengén, hol erősebben havazott.

Pénteken kifejezetten kevesen voltak, hétvégére megérkeztek az emberek, de még így is jócskán nyugis volt a helyzet és mindenféle várakozás nélkül lehetett csúszni a gleccseren.

Egyedül a reggeli nyitást érdemes kerülni, 8.30 h-kor nyitják meg a Panoramabahn kapuit és előtte elég szép számú versenyzőtömeg alakul ki. Kevéssel 9 óra előtt már nyoma sincs a tiszavirág életű tumultusnak.

Remek meneteket tartogatott a hegy, mind a pályákon, mind azokon kívül. Hivatalosan az Alpincenterig (2452 m) csúszhatunk, azonban jelenleg még összefüggő a hóborítás egészen a Langwiedig (gleccsersíterep alja), ráadásul május 30-án még egy ratraknyomnyi sáv is lefektetésre került, így pályaléccel is bátran nekivághattunk.

A hütték közül az Alpincenter melletti Gletschermühle és fenn 3000 méteren a Panorama étterem várja a megéhezett/szomjazott vendégeket.

Június elseje nagyszerű idővel kezdett, sokunk örömére :)

Kár, hogy a határokat ekkor még nem nyitották meg, biztos több honfitársunk élvezte volna a koronaörület után a friss levegőt, a szabadságot 3000 méterrel a mindennapok felett ;)

A parkolóban az autók 80%-a osztrák volt, a többi cseh, szlovák, német, holland és egy-két angol.

Képek a pünkösdi hétvégéről:

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprunp...unkosd2020/kep/1/

Az előszezonban, azaz egészen június 26-ig a gleccseren szerda szünnap, azaz csütörtöktől keddig csúszhatunk.
A főszezonban már minden egyes napon nyitva lesz.

Idén nyáron üzemel először a Maiskogel kabinos (szerdától-vasárnapig), síelés után érdemes még felkabinozni vele egyet (a síbérlet erre is érvényes), remek kis hütték vannak a tetején, pl a Maiskogel Ranch (Hellis Hütte) és a Glocknerblick csodás kilátással a Magas-Tauern büszke háromezreseire.

Ha még van bennünk erő, úgy mindenképpen ajánlom a közel 1900 m magas Dreiwallnerhöhére a feltúrázást, felérve nagyszerű kilátásban és varázslatos naplementében lehet részünk. A gyalogos visszaútra gondolván érdemes fejlámpát magunkkal vinni.

Fotók erről:

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun-...alpesi-varazs20200601/kep/1/
Előzmény: (Stani 209308)
3.jpg 10.jpg 1.jpg 11.jpg
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.06.02. 14:16
(Üzenetazonosító: 209308)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia , beszámoló majd később :) Valóban zseniális volt.
Kis kiegészítés / javítás a posztodhoz;

Az előszezonban szerdán szünnap a gleccseren , amúgy minden további napon nyitva.

Június 15-től oda-vissza teszt nélkül lehet utazni, szerintem érdemes még ezt kivárni ;)

Zellben 2 hónap helyett 2 hét karantén volt /Gasteinben és Flachau-Altenmarktban volt ennél hosszabb, de két hónap ezeken a helyeken sem. A karantén ideje alatt az átmenő forgalom engedélyezett volt , illetve bizonyos kitételekkel a célforgalom is.

Ausztriába negatív teszttel korábban / tehát pl. áprilisban/ is lehetett utazni , illetve tranzit esetén erre sem volt szükség.

Maszk a gleccseren a nyári időszakban elsősorban az erős napsugárzás miatt kell + naptej ;)
20200601-142901.jpg 20200601-120748.jpg 20200601-112955.jpg 20200601-092632.jpg
Feladó:  Montagna Sport Budapest
Dátum: 2020.06.02. 12:39
(Üzenetazonosító: 209307)
Montagna Sport Budapest Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2008.12.29.
BEMUTATKOZÁS

Szia,

le tudnád írni hogy hol csináltattátok a tesztet és mennyibe került?
Feladó:  Zoltan Koleszar
Dátum: 2020.06.01. 09:43
(Üzenetazonosító: 209305)
Zoltan Koleszar Hozzászólások: 34
Regisztrált: 2017.10.11.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Stani előtt posztolni az újranyitásról, vagy nem sportszerű, vagy nagyon is versenyszerű :-). Nekünk "kint ragadt" a lakókocsink Zell-ben, így egy máxemnyi kihagyás után nyakunkba vettük a bürokráciát. Tanulságos, mert szerintem hasonló időszakokra számíthatunk majd. Csak a megoldást írom a több órányi kutatást és telefonálást nem:
Ausztriába be lehet lépni 4 napnál nem régebbi negatív teszttel és a lepecsételt osztrák határátkelős orvosi papírral. Hazajönni karantén nélkül lehet szintén 4 napnál nem régebbi teszttel. PCR és szerológiai!!! tesztet(ujjbegyből vett vér 15 p alatt kész) elfogadják mind2 helyen. Szerda reggeli teszt vasárnap éjfélig biztosít hazajövetelt. Hegyeshalom kifelé határ 5 mp megállás - papírok lobogtat- jó utat kívántak. Sopron befelé, a teszten egy dátum és név ellenőrzés és karanténmentesen lehet hazajönni. Aki ki akarja maxolni szerda reggel csináltat egy tesztet Sopronban és vasárnap éjfélig kint lehet.

Ausztria nyaralóktól nem hemzseg, alig-alig indult be az élet. 10-20 lakóautót láttunk 4 nap alatt, magam sokat kerékpároztam hágókban is s a szokásos motoros turista forgalom tizede sem volt. Külföldi autó (a tranzit útvonalakon kívül) ritka mint a fehér holló.

Ahogy kell a Gleccser ennek megfelelően full tuti hóval és idővel ajándékozott meg minket. Parkolóban nyitáskor kb 30-50 csapatszállító busz. A tini csapatok miatt nyitáskor van egy 10-15 pervces sor lent. Érdemes ennyivel később menni, semmiről nem marad le az ember (ritka az ilyen). Ellenben tömött sor, Full teli felvonó az Alpincenterig - maszk senkin... Szegény osztrákok (no meg mi is) meg fogjuk ugyanúgy szívni, mint pár hónapja az asztalon táncolós bulik utáni másnapi vasbeton kordonokkal zárást (pl Zellben - ami 2 hónapig se ki se be terület volt... Előző nap még ment a hütteparty). A hó az éjszakának megfelelően nekünk egészen ki volt fagyva - azt mondom 10 pontos gleccsersízés volt - A sor eltűnik, ahogy felér az ember s elveszlik a tömeg is - mind a pályákon, mind a liften - néha már-már üres területeket is lehet találni. A szokásos edzésmunka miatt lezárt részek is nyitva vannak - 3-4 pálya volt tűzve csak, szóval jut hely mindenkinek. Látszik, hogy egyelőre messze nem a szokványos időszakot éli sem a gleccser, sem a környék turizmus szempontjából. - Messze nem, aztán ki tudja mi lesz később...

A tesztet azért írtam le részletesebben, mert én arra számítok, hogy ha lesz is 2.hullám negatív teszttel nem lesz Full tiltás egyes időszakokban - mint ahogyan most is 1 hónapon át ez tuti megoldás kijutni, s 8000 Huf-ért már mehet is az ember 4-5 napra. Hazafelé este 8tól engedik át Hegyeshalomnál a tranzitot, ami felgyűlik déltől (Mo-n személytranzit csak 20.00-másnap délelőtt lehetséges), így vagy előtte- vagy utána érdemes az M1-en utazni. S természetesen, mint minden "népvándorlási időszakban" Mostanság Hegyeshalom hazafelé 19.40-kb éjfélig KERÜLENDŐ, 1-2 óra a sor amíg a felhalmozott tranzit áthalad. Sopronban nincs tranzit - Semmi forgalom a határközelben. Uj trafipax Kaprunig nem volt - csak a szokásosak.

Ja ha valaki tovább maradna és nem akar karantént - ha a 4 napnál nem régebbi teszttel haza lehet jönni karantén nélkül szabály érvényben van, akkor a zelli kórházban 115 Euroért lehet csináltatni "Mc drive jellegű tesztet" 1-2 nap s e-mailen küldik ki az eredményt - ha negatív hasonlóan a fentiekhez be lehet lépni Mo-ra a 14 napos közelező ebzárlat nélkül. Olcsóbb megoldást Ausztriában én még nem tudok - aki tud mondja :-) terv szerint júli közepéig vannak nyitva, 8.30-14.00 között - figyleni kell, mert vannak hétköznapok, amikor szünnap van - talán a szerdák ha jól emléxxxem.
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2020.03.16. 18:57
(Üzenetazonosító: 209035)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ajándéknappal ért véget -átmenetileg- tegnap a 2019/20 sí-, és snowboardszezon. Kivasalt pályák, friss levegős porhó, fantasztikus kilátás, remek hangulat jellemezte az elmúlt vasárnapot. 🥳😊😎🤩❄️

Pedig a gleccseren ilyenkor kezdődik igazán a szezon ! Azok a nagyra értékelt tavaszi csúszások a csillogó hómezőkkel és valószínűtlenül kék éggel. Amikor a völgyben lassan a tavasz első jelei mutatkoznak, de odafenn még a tél az úr. ⛷🏂

Most egy időre a múltba veszik a magashegységi varázs, így egy virtuális utazásra invitálok mindenkit ezekkel a tegnapi fotókkal. 💙

(Mint bizonyára mindenki értesült róla tartományi/kormányrendelet alapján - ahogy Európában szinte mindenhol - március 16-tól a koronavírus terjedésének megfékezése/kordában tartása végett bezártak a síterepek. A zárlat április 13-ig tart. Amennyiben addig a helyzet normalizálódik Kaprun ismét kinyit, így esetleg egy május 1-i szezonzárás még beleférhet 🙏 )

Addig is sok egészséget, kitartást, és ne feledjétek, a természet friss levegővel továbbra is nyitva van.

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun2...0200315/galeria/
10.jpg 5.jpg 21.jpg 16.jpg
Feladó:  bouquetkFérfi
Dátum: 2019.11.25. 14:55
(Üzenetazonosító: 206472)
bouquetk Hozzászólások: 240
Regisztrált: 2011.11.29.
64 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Balázs!
Te biztosan tudod, hogy most a hévégén a nagy átadáskor lesz-e fenn a gleccseren léc teszt. Ilyentájt szokott lenni.
Köszönettel.
Előzmény: (Stani 206453)
Feladó:  - Marky -FérfiHaladó síelő
Dátum: 2019.11.25. 13:18
(Üzenetazonosító: 206469)
- Marky - Hozzászólások: 541
Regisztrált: 2008.12.02.
57 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Van magyar nyelvű űgyfélszolgálatuk is, egy telefon, különbözetet pedig vissza kell velük fizettetni. Mondjuk jobb lett volna velük rögtön a probléma felmerülésekor beszélni, de így se lehet semmi kifogásuk
Előzmény: (Deni11111 206458)
Feladó:  HerikFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2019.11.25. 09:12
(Üzenetazonosító: 206467)
Herik Hozzászólások: 3
Regisztrált: 2018.11.23.

Szia!
Szerintem ilyen esetben a Booking kifizeti a különbözetet. Nálunk volt már ilyen horvátországi foglalásnál.
Előzmény: (Deni11111 206458)
Feladó:  Czebe Márti
Dátum: 2019.11.22. 22:00
(Üzenetazonosító: 206460)
Czebe Márti Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2014.11.02.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia! Melyik szállásról van szó? Csak, hogy NE foglaljuk ott! Köszi
Előzmény: (Deni11111 206458)
Feladó:  Deni11111FérfiHaladó síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2019.11.22. 19:55
(Üzenetazonosító: 206458)
Deni11111 Hozzászólások: 9
Regisztrált: 2016.11.21.
9 síterepet értékelt

Bookingos kapruni szállás foglalásnál Vigyázzatok !!!
Mi belefutottunk egy tisztességtelen szállásadó trükkjébe .
Szabályos 2 személyre szóló foglalás és vissza igazolásunk volt 3 éjszakára . Vasárnap este 18h-ra érkeztünk a tulaj 3 órás várakozás után került elő amikor is közölte, hogy hiába foglaltunk és ő hiába igazolta vissza a foglalást nincs szabad szobája. Keressünk valahol a szomszédba szabad helyet biztos van valahol. (Mindezt vasárnap 21h-kor).Utcán
nem akartuk tölteni az éjszakát így kénytelenek voltunk drágábban szállást kérni egy szomszédos hotelben. Haza érve a boking ugye kéri, mondj véleményt a lefoglalt szállásról. Nagyjából ugyanígy leírtam az esetet mint most.Semmi túlzás és durvaság . Három nap múlva a szállás oldalára lépve látom, hogy törölték a véleményem azzal a kifogással (megjegyzéssel), hogy véleményt csak a szállás helyen ténylegesen megszállt vendégek írhatnak a szállás oldalára. A szállásadó oldalán sok dícsérő véleményt olvastam a vendégekről, csak arra lennék kíváncsi mennyi az enyémhez hasonló, nem dícsérő hozzászólás lett törölve előzőleg. ( és ezután ? )
Feladó:  goloFérfi
Dátum: 2019.11.22. 15:35
(Üzenetazonosító: 206454)
golo Hozzászólások: 912
Regisztrált: 2010.01.02.
BEMUTATKOZÁS

Obertauern majdnem végig ciklon előoldalon volt, Kaprun pedig nem, emiatt a hóhatár Kaprunban jóval alacsonyabban volt. Obertauern teljesen elázott.
Előzmény: (bongi 206436)
Feladó:  StaniFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2019.11.22. 11:54
(Üzenetazonosító: 206453)
Stani Hozzászólások: 5241
Regisztrált: 2003.11.03.
93 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia,

hétvégén mindig többen vannak, mint hétköznap, de mivel nincs semmi hosszú hétvége így kimagaslóan sok síelőre nem kell számítani.

Ezen kívül a gleccseren a rendszer nagy része megy (hétvégén nyitják a Maurerliftet az 5, 5a pályákkal), így szépen eloszlanak az emberek.

Hogy OT-ben kevesebben lesznek-e azt nem tudom megmondani.
Előzmény: (bongi 206436)
Feladó:  bongiFérfiProfi síelő
Dátum: 2019.11.21. 08:34
(Üzenetazonosító: 206436)
bongi Hozzászólások: 31
Regisztrált: 2009.10.09.
45 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia Stani!

Kedvet csinált a beszámolód, egy hétvégi síeléshez. Sosem voltunk még Kaprunban és sosem síeltünk a téli szezonon kívül. Jól sejtem, hogy nagy tömeg várható a hétvégén? Ha igen, akkor meglátásod szerint esetleg válasszuk a szintén megnyitott Obertauernt, vagy mindegy?

Előre is köszsönöm, a választ!
Előzmény: (Stani 206428)

következőutolsó laponként: összesen 2217, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »