Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Németország
Arber
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csemmyboy
54 élménybeszámolót írt
54
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Arber
2018.02.03. 10:45
2018.02.02-án éjszakai síelésen voltunk itt, ami minden szerdán és pénteken van üzemben 18-tól 21 óráig. Ilyenkor a Sonnenhang nevü -térképen a 3-as számú- 6 személyes ülőlift szállítja a 3 kivilágított pályára (C,D,E jelzésűek) vágyó télisport szerelmeseket. A jegyárak az esti sízésre: 7-10-13€ felnőtteknek, gyerekeknek 1€-val olcsóbb, attól függően, hogy 1-2 vagy 3 órás jegyet kívánunk vásárolni.
Az esti nyitás előtt negyedórával értünk oda, szállingózó hópelyhek és -2 Celsius fok fogadott, álltak már páran a felvonó előtt az indulásra várva, de nem volt jellemző a tömeg erre az estére. Kellemes, pörgős péntek esti 3 órát tölthettünk el a Bajor-erdő legnagyobb, legjobban kiépített síterepén.
Viszont egy észrevétel: hogy 3 és 4 szezonnal ezelőtt nagyon jó minőségű pályákkal találkoztam itt, viszont ez tavalyról és az idei igen jó hóhelyzetről nem mondható el. Értem ezalatt, hogy a lejtők jégrögösek, szinteltérésesre ratrakoltak, kevés síelőtől is hamar tönkremennek, buckásodnak. Nem tudom megmondani, hogy ez mitől van itt, de a környék többi kisebb és alacsonyabban fekvő síterepein nem találkoztam és az ismerősök sem találkoztak ilyen jellegű problémával.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.