| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Itt kezdődött és folytatódik...
A gasztrotúrák hatalmas élményt jelentenek számunkra. A film persze a résztvevőknek jelent igazán sokat, de ez az oldal tényleg összehozott egy jó csapatot. Reméljük, az új szezon hasonlóan jó lesz az előzőhöz! |
|||||||||
![]()
Szia Pulmy!
Köszi az ajánlást:)!A Talpasok csapatának egy részével már sikerült együtt csúsznom.(Sörapu ,M.Gy.,Olasz Gergő, Lacanátor) Nagyon jó társaság! Remélem lesz olyan túrájuk ebben a szezonban is ahová velük tarthatok. Előzmény: (Pulmy 142943)
|
|||||||||
![]()
Nézz körül itt: talponsielok.hu
Előzmény: (Petkovics 142942)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Kedves Sporttársak!
Idén először szeretném én is kihasználni a lehetőséget és szezonbérletet venni a salzburgi régióra.Olyan sporttársak jelentkezését várom akik hasonló lelkesedéssel vannak a síelés/snowboardozás iránt.Én életvitelszerűen Pakson élek,de az utazás kiindulópontja tekintetében flexibilis vagyok.Remélhetőleg jó hó lesz a szezonban és sokszor kijutunk csúszni. |
|||||||||
![]()
Gratulálok.....én is sokat utazom innen az oldalról,mindig keresem a snowboardos csapatot.
Üdv Laci |
|||||||||
![]()
Korábban csak olvastam itt. Hat évvel ezelőtt azért regisztráltam a sielok.hu-ra, hogy ebben a rovatban keressek magamnak társakat egy tervezett sítúrához. Később "üzemszerűen", de teljesen nonprofit jelleggel szerveztem már ezeket az utakat, jórész itt toborozva a csapatot. Ma már ritkán hirdetek, mert kialakult egy olyan fix társaság, akik szinte mindig megtöltik a november közepétől május elejéig kéthetente induló hosszú hétvégés útjaimat.
Ezek a "bulik" bőven túlmutatnak a síelésen és nem egy barátot is szereztem már itt, igazán kellemetlen élményem/útitársam mindössze egyszer volt a 6 év alatt. Szóval: köszönöm sihu :) Belinkelek egy filmecskét, mely az előző szezon záró túráján készült: Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||