Lengyelország
Master Ski - Tylicz
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
MarDa
28 élménybeszámolót írt
28
12 éve tag
6 éve
Valóban csalàdi pàlya. Lankàs, kezdőknek gyakorlàsra kivàlóan alkalmas. Vasàrnap lévén sokan voltunk. A pàlyàk közepén levő két tàrcsàs és egy hàromüléses felvonó működött. Tavaszias hó volt, de délelőtt buckàk nélkül lehetett csúszni. Lépcsősor a parkolótól a pénztàrig tàvolról hosszúnak tűnik de simàn leküzdhető. 2-3-4 óràs jegyet is lehet vàltani 35-40-45 Zloty -ért. Az egész napos 70 Zloty. Nyitvatartàs 9:00-20:00 ig. A hütte kultúràlt jó ràlàtàssal a pàlyàkra.
peter73
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
6 éve
Sziasztok,

Lengyelország síterepei között csak az egyik Tylicz-i pálya található. (tylicz.ski/)

A másik sípálya :
Centrum Narciarskie "Master-SKI"
http://master-ski.pl/trasy-narciarskie/
Térkép, jegyárak és egyéb információk megtalálhatóak a honlapon!
Nagyon jó kis családi sípálya. A gyerekeket könnyű szem előtt tartani, nem tudnak csak egy oldalra lecsúszni.:) A tanulópálya felvonója mellett, egy négyszemélyes beülős és két tárcsás felvonó működik. A 7-es és 8-as pálya csak rendes tél (pl. 2016/17) esetén üzemel! Az ingyenes nagy parkolóból lépcsőn kell felmenni a felvonókig. A szolgáltatás egyetlen hiányossága, hogy nem lehet bankkártyával fizetni. Hétvégén, 11-14 óra között lehet nagyobb várakozási időre számítani, ~10 perc.
Este 8-ig, kivilágított pályán síelhetünk. Kezdőknek a síoktatást érdemes igénybe venni! 4 főre,1 óra 160 Plz. (Ez nagyon baráti ár!)
Tapasztalat alapján, akkor lehet jó minőségű pályákra számítani, ha Magyarországon is ~5 C alatt van a nappali hőmérséklet! Haladóknak közel van Krynica, ahol egy-két napot kellemesen el lehet tölteni! Nem Olaszország, vagy Ausztria, de nem is egy árkategória...
Üdv.: Péter
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.