Élménybeszámolók: Tylicz - Master Ski síterep leírás cikk galéria fórum

Tylicz - Master Ski síterep értékelése
2 szavazat, átlagos érték: 2.5
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2017.02.19. MarDa
Valóban csalàdi pàlya. Lankàs, kezdőknek gyakorlàsra kivàlóan alkalmas. Vasàrnap lévén sokan voltunk. A pàlyàk közepén levő két tàrcsàs és egy hàromüléses felvonó működött. Tavaszias hó volt, de délelőtt buckàk nélkül lehetett csúszni. Lépcsősor a parkolótól a pénztàrig tàvolról hosszúnak tűnik de simàn leküzdhető. 2-3-4 óràs jegyet is lehet vàltani 35-40-45 Zloty -ért. Az egész napos 70 Zloty. Nyitvatartàs 9:00-20:00 ig. A hütte kultúràlt jó ràlàtàssal a pàlyàkra.
2017.01.31. peter73
Sziasztok,

Lengyelország síterepei között csak az egyik Tylicz-i pálya található. (tylicz.ski/)

A másik sípálya :
Centrum Narciarskie "Master-SKI"
http://master-ski.pl/trasy-narciars...kie/
Térkép, jegyárak és egyéb információk megtalálhatóak a honlapon!
Nagyon jó kis családi sípálya. A gyerekeket könnyű szem előtt tartani, nem tudnak csak egy oldalra lecsúszni.:) A tanulópálya felvonója mellett, egy négyszemélyes beülős és két tárcsás felvonó működik. A 7-es és 8-as pálya csak rendes tél (pl. 2016/17) esetén üzemel! Az ingyenes nagy parkolóból lépcsőn kell felmenni a felvonókig. A szolgáltatás egyetlen hiányossága, hogy nem lehet bankkártyával fizetni. Hétvégén, 11-14 óra között lehet nagyobb várakozási időre számítani, ~10 perc.
Este 8-ig, kivilágított pályán síelhetünk. Kezdőknek a síoktatást érdemes igénybe venni! 4 főre,1 óra 160 Plz. (Ez nagyon baráti ár!)
Tapasztalat alapján, akkor lehet jó minőségű pályákra számítani, ha Magyarországon is ~5 C alatt van a nappali hőmérséklet! Haladóknak közel van Krynica, ahol egy-két napot kellemesen el lehet tölteni! Nem Olaszország, vagy Ausztria, de nem is egy árkategória...
Üdv.: Péter
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.