| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Sziasztok! Követem a fejleményeket..
.Egyedül mennék vagy max.2en. Előzmény: (tpisti53 209764)
|
|||||||||
![]()
Ok.
Meg célozzuk a január első hetét? Egyeztessek a tesómmal? Te egyedül jönnél? Szívesen meg szervezem a szállást (van néhány ismerős szállás Lungauban, Mariazellben, ...) de az is jó, ha te szervezed. Előzmény: (Peter Szekely 209765)
|
|||||||||
![]()
Mi most jöttünk meg Engelbergböl, ma délután 4-kor jöttünk át Hegyeshalomnál. A rendör megkérdezte, hogy magyarok vagyunk-e (külföldi rendszámos az autónk) és tovább intett. Volt nálunk üzleti utas papír, nem kellett sehol. Pandorf outlet parkolója tele volt magyar rendszámos autóval, gondolom öket se küldték karanténba.
Előzmény: (rider3d 209756)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Szia!
Szerintem - ha lehet - mi megyünk síelni. Szilveszter után. Mi csak Ausztriáig merészkednénk. Obertauern/Grossech/Lungau, Schladming, Brixental, Kaprun, Saalbach, ... Ketten (hárman) lennénk. Meg látjuk, hogy lazul-e a covid szorítása. Egyeztessünk. Todorovics István vagyok 06.30.922-7056 Szeretnénk ebben a szezonban is néhányszor síelni. 2-7 éjszakákat. Előzmény: (monguz20 209573)
|
|||||||||
![]()
A karanténra tudsz megoldást?
Előzmény: (monguz20 209573)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Útitársa(ka)t keresnék egy egyhetes csúszashoz a karácsony előtti vagy a szilveszter utáni héten. Autó, tetőbox van, úticélban rugalmas vagyok, bár személy szerint Franciaországot preferálnám :) |
|||||||||