Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Kedves Gábor, igen, a kedd is jó!
Előzmény: (Gletscher7 215239)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Üdvözlet!
Számításban veszlek. Hétfőn megyünk, ha holnap nem módosul az időjárás előrejelzés. kérdés. kedd vagy szerda is jó lenne? ( holnap kiszúrjuk mikor a legnaposabb, és akkor mennénk. ) üdv! M. Gábor Előzmény: (Taormina 215226)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Kedves Gábor, én szeretnék csatlakozni; szintén Gazdagréten tudnék beszállni, ha megfelel.
Üdv Kati Előzmény: (Gletscher7 215219)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Hellóka! Most hétfőn, reggel megyek Stuhleckre. Korai indulás, vissza 14 óra koroli indulás Budapestre. Ha nagyon jó a palya csak akkor maradunk tovább. Indulás, BP. 16 kerbol, 05:30 körül. Tel: 06 20 2197131, délután vagyok elérhető. Üdv. M. Gábor
Előzmény: (zsuzska11 214931)
|
![]()
Szia Zsuzsi!
Én készülök most pénteken Stuhlekre. De jövő hétvégén is egy hosszú hétvégére (péntek-vasárnap) Murau környékére. Ha gondolod beszéljünk. Előzmény: (zsuzska11 214931)
|
![]()
Szia !
Pénteken borult, szombat, vasárnap napos idő várható Stuhlecken. Talán a szombat szerencsés lehet. Beszélünk ? István Előzmény: (zsuzska11 214931)
|
![]()
Sziasztok,
Akár már most szombatra (feb 5)- de jó a vasárnap és hétfő is, vagy hasonlóan a következő hét és ott a péntek is (feb 11-14). Vagy még utána- csak az még messze van- jó lenne időjárás alapján választani egy kellemes hideg, de napos napot! Haladó síelő vagyok, 3 oltásom van- Gazdagrét-en tudnál felvenni, ami útbaesik az autópálya fele. :) Korareggeli (azért ne 6 előtt) indulás, pályazárás utáni hazaindulás. Természetesen útiköltség rám eső részét állom! Jóarc vagyok :) Zsuzsi |