Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szerdán napsütés stuhlecken .Kit érdekel?
Tel:06703166288 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Az EGYNAPOS SÍELÉS viber csoport linkje, ha valaki csatlakozni szeretne:
https://invite.viber.com/?g=eX71Uq2...5cVBLMR1ReD_CrwXiGAmC4zNf Előzmény: (Rizsa74 217308)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Üdv Mindnekinek!
Úgy látom egész szép kis csapat alakul már. Többen is mennek akár heti rendszerességgel a közeli síterepekre. (ha végre megérkezik a hó, ez akár hazai síterep is lehet) Szívesen koordinálom a társaságot. Ez a fórum a feladatát talán már be is töltötte, a további kommunikációra viszont sztem nem a legalkalmasabb. A legegyszerűbb talán egy viber vagy messenger csoport lenne. EGYNAPOS SÍELÉS néven létrahoztam egy Messenger csoportot. Aki tud és szeretne csatlakozzon ide. Az én személyes elérhetőségem egyébként: Kriesch András 06207708326 Ezzel a névvel Viber csoportot is nyitottam. Aki megadja az elérhetőségét oda is szívesen beteszem. Így a leggyorsabban értesülünk, ha valakinek konkrét terve, elképzelése van és a leggyorsabban tudunk reagálni, egyeztetni is. (Utólagos engedelmetekkel aki eddig már megadta az elérhetőségét, őket a viber csoportba felvettem. Természetesen ha valaki nem szeretné hogy benne legyen szóljon és azonnal kiveszem a csoportból) A sikeres szerveződés reményében mindenkinek jó szezont és élményekben gazdag, balesetmentes síelést kívánok! Üdv, András |
![]()
Szia!
Engem érdekel! Szívesen mennék, lehet még más is jönne. Messengeren, Viberen is megtalálsz. Kriesch András 06207708326 Előzmény: (Lakatos László 217306)
|
![]()
Sziasztok! Január 27 pénteken, egynapos Stuhleck érdekel valakit?
|
![]()
Chopokra szivesen mennék szinte bármikor, hiszen ki kéne használni a szezonbérletem (sajna még nem is voltam ebben a szezonban). Tehát örömmel csatlakoznék.
|
![]()
Szia,
Engem is érdekel! :-) Üdv! -n- |
![]() |
![]()
Szia. Én Chopokra járok heti rendszerességgel .Ha érdekel hívj fel. 30 323 1218 üdv. Völgyfalvi Attila
Előzmény: (Rizsa74 217210)
|
![]()
Szia! Engem érdekel a lehetöség.
Én Pesten lakom a Petöfi hídnál. 06 20 922 6776. Údv : Ferenc Előzmény: (Rizsa74 217210)
|
![]()
Utitársat, sípartnereket keresek egynapos hétköznapi síeléshez, közeli síterepekre ahol még havat is lehet találni. Vagy kisebb társasághoz, csoporthoz csatlakoznék. Stuhleck, Donovaly esetleg Chopok.
|