h i r d e t é s

Betegség esetén bérlet visszatérítés

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
420 élménybeszámolót írt
420
19 éve tag
2026.02.04. 15:00
Nekem utasbiztosításra orvosi igazolás mellett visszaadták az arányos részt.
Ezért is érdemes figyelni erre a tételre is az utasbiztosításnál.
Előzmény: (JZ 224175)
JZ
53 élménybeszámolót írt
53
19 éve tag
2026.02.04. 11:14
Köszönöm, valóban utasbiztosítás 25 ezer Ft-ig térit. Be is adtam az igényt. Ennél több volt a 2 nap bérlet, de ez is valami. Akkor is felháborító ez az eljárás, pár éve még ilyen esetben visszatérítettek. Azt mondták még, ha Karintia bérletet veszek, amivel csak Katscbergen tudok síelni, akkor visszatérítenek. Szóval ez síterület függő. Nem értem, miért nincs egy egységes, osztrák síszövetség által lefektetett szabályzat, ami ezt meghatározná.
Előzmény: (- Marky - 224166)
Bélapó
1477 élménybeszámolót írt
1477
20 éve tag
2026.02.04. 08:53
én már tavaly is csak napijegyet vettem At-ban! a különbség 1-1,5 Eu. ráadásul már nem sielem végig a napot és 4 órás jegy nekem már elég! 2-kor beülök a kocsmába és fél négykor egy utolsót lecsúszok!
Előzmény: (JZ 224165)
h i r d e t é s
- Marky -
784 élménybeszámolót írt
784
17 éve tag
2026.02.03. 17:34
Ha volt biztosításod, inkább abban az irányban próbálkoznék....
Előzmény: (JZ 224165)
JZ
53 élménybeszámolót írt
53
19 éve tag
2026.02.03. 17:07
A múlt héten sieltünk Katschbergen (01.24-30). A 3. napon beteg lettem és 2 napig nem tudtam sielni. Orvosnál kezdtem, majd 1 éjszakát a tamswegi kórházban töltöttem. Szerencsére már itthon utána elég hamar rendbe jöttem. Vittük az orvosi igazolást és a kórházi zárójelentést a pénztárhoz, ahol elutasították a visszatérítést azzal, hogy a LUNGÓ bérletre csak utcai baleset esetén jár visszatérítés, síbaleset, vagy betegség esetén NEM. Ezen nagyon felháborodtunk, mert tudtommal pont ezekre kellene, hogy járjon visszatérítés. Itthonról levelet küldtem a Katscbergbahnnak, mellékelve a számlát és az összes orvosi papírt. Kértem, ha elutasítanak adják meg a felügyeleti szerv nevét ahol panaszt tehetek, eddig még válaszra sem méltattak. A szállásadónkat is nagyon felháborította a dolog, Ő is írt nekik, és a fenti indoklást küldték neki is. Nagyon bosszant és tudok-e valahova fordulni jogorvoslatért?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE