igen vannak csajok is :)
érdekel majd persze ilyen 1-2 napos síelés. Én síelni szoktam (nem vagyok profi), van aki snowboardozik is. akkor még mindenképpen visszatérek ide és megbeszéljük a továbbiakat.
Szia Blanche!
Most hétvégén ausztriába megyek,de a hó végén még akarok menni egyszer,pontosan hogy mikor azt még nem tudom,de majd megírom!Hányan szoktatok menni?Csajok is vannak a baráti társaságba?Annak különösen örülnék?:)És mit szoktatok csinálni?Snowboard,sí vagy más?
Sziasztok! Fabruar kozepetol meg 1-2 napra biztos kiugrunk Szlovakiaba sielni. (Suzuki Swift Sedan, box van). Ha van kedvetek csatlakozni irjatok mailt es szolok, ha aktualis. (1-2 hely szokott lenni.)
köszi, hogy írtál.
igen, végülis barátokkal megyünk más helyre ezen a hétvégén. te biztos most mész? mert a közeljövőben érdekelnek ilyen kiruccanások!
Szia Blanche!
Sikerült megoldanod az utazást Donovalyra?Ha igen hogyan?Lehet hogy én megyek kocsival,ha szerzek tetőcsomagtartót,meg 3 embert aki beszál az üzemanyagba(gázolaj,úgyhogy nem eszi sokat:)
Enrique
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy hogyan lehet olcsón és egyszerűen Dopnovalyba eljutni? Állítólag van valamilyen busz a Batthyanyi térről... írna erről valaki valamit?
előre is köszönöm, Blanche