Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Nekem teljesen elég a sisakhoz illeszkedő szemüvegem + egy sál. Az is benne van, hogy a szemüveggel mentem el sisakot venni. A széltől és a hidegtől függően veszem szorosabbra a sálam.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ha hideg szél fúj, jó! Ha nincs szél, langyi az idő, nem jó mert meleg!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Volt egy éved megtanulni nem fázni!
Előzmény: (vasssy 153487)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
volt néhányszor mostanában cudar idő, pl tegnap is, de mostanában nem zavar annyira. lehet én is megtanultam nem fázni mint Csabor?!
champagne meg itt úgysincs annyi, hogy az arcomat verdesse... :-) azért a tapasztalatokat szívesen olvasom majd. Előzmény: (Stani 153440)
|
![]()
szerintem ez maszkfüggő is... nekem most van egy airholmask-om (airholemasks.com) , igaz én porhóra vettem, hogy ne az arcomat verdesse a champagne hó a mélyhavazás közben, de hidegben is tesztelve lesz, majd írok róla.
Előzmény: (vasssy 130874)
|
![]()
No, hét végén egyik nap én is így néztem ki. (már a szőröm)
Soha nem viselek maszkot, mert akkor párásodik a szemüvegem. Megtanultam nem fázni. Csabor a hószőrös Előzmény: (vasssy 130866)
|
![]()
Sajna kicsit homályos lett, de a lényeg látszik... :-)
Előzmény: (huligan 130711)
![]() |
![]()
Olyan idönk volt tegnap és ma, hogy ez nem volt kérdés: jó volt a maszk.
|
![]()
Hulesz, ne sértődj meg, de ez semmi! Nekem nem borostám van, hanem szakállam. Ha megkapom a kollégám tegnapi képeit, majd becsatolom az idevágót... :-)))
Előzmény: (huligan 130711)
|
![]()
Nekem is olyan teljes fejet befedő van ahol van szabad út a légzéshez, de ahogy Lajos mondja, mindenképp van egy része a levegőnek ami felfelé megy a szemüvegbe. Lehet, hogy egy sima szájmaszk jobb lenne, ezért gondoltam a kendőre.
Előzmény: (supersport dude 130708)
|
![]()
Én sem vagyok oda a maszkokért, de nagy hidegben, és szélben jól jön ez:
http://www.sportoutlet.hu/shop/sife...lszereles/simaszk/columbia-gore-tex-polar-fel... Az orránál van egy rés, valamint lyukacsos a szájnál. Csak extrém hidegben használom... |
![]()
Problémás ember vagyok légzésügyelig!
- Akkor most dögöljek meg? - Íígen, dögölj meg! Csak vicceltem...:) Nem szeretem a maszkot (és a zsebkendőt sem szeretem), ez van inkább szenvedek...:) Tehát a fórum címre válaszolva: szerintem nem jó! Előzmény: (AAron 130718)
|
![]()
Egy igaz férfi vagy, úgy lennék Te !
Bele megy a nyál - nem (mondjuk Te tényleg sokat nyáladzol) meg a kifolyó takony - nem (fújd ki, bazzeg) nem kapsz levegőt - de (kilégzés-belégzés, mantrázd, ha nem megy) párásodik a szemüveg - az enyém nem (adtam egy szemüveget, használd) nem tudsz turházni (sem) - na ez igaz Előzmény: (huligan 130711)
|
![]()
A maszkokat a lányoknak és a sarkkutatóknak találták ki... Ne már!
Bele megy a nyál meg a kifolyó takony, nem kapsz levegőt, párásodik a szemüveg, nem tudsz turházni (sem) stb... Növessz borostát ha tudod, hogy zima lesz! Ennyi! A kendőket maszkokat használják a kislányok és az érzékeny várandós kismamák... Még valami: a fájdalom a barátom! ![]() ![]() |
![]()
Sziasztok;
Nekem olyan van, amin az orrnak is meg a szájnak is van szabad útja lélegezni. Így meleg is, és nem belülre megy a pára. http://www.outdoorresearch.com/en/a...ccessories/headwear/balaclavas/ws-gorilla-bal... Sztem ilyet szabad venni csak. Mountexben vettem (semmi közöm hozzájuk). |
![]()
nekem bejött a maszk (nem tudom milyen márkájú), akármilyen idő volt, akárhány fok.
Se állvédő, se párásodás :) |
![]()
Szemüveget nem szabad a maszkra húzni. Persze, hogy párásodik hisz amit belelehelsz annak egy része felfelé is távozik az anyagból
Előzmény: (vasssy 130697)
|
![]()
olyan minusz 10 fokig nekem elég ez a kendő, de viharos szélben már nem, de nem is párásodik a szemüveg.
Előzmény: (vasssy 130697)
|
![]()
Megfagyni a szakállam is megfagy :-) engem jobban zavar ha nem látok ki a szemüvegből.
Előzmény: (boardza 130692)
|
![]()
Nekem "kevés mínuszban" bevállt a "cső-kendő", amit a tarkon a bukósisak állítócsavarja tart. Az ennél hidegebb időben eddig minden maszkomat telelihegtem, ami így klasszul megfagyott, és lett egy állvédős bukósisakom :-).. legtöbbször így az orrom-szám szabadon van.
|