Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  Gutbrod RezsőFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2008.10.29. 23:25
(Üzenetazonosító: 53551)
Gutbrod Rezső Hozzászólások: 149
Regisztrált: 2006.07.08.
10 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!

Hát igen, vége a szép őszi időknek és gondolom ezért volt elég gyér(pénteket leszámítva) sajnos az ünnepek alatt a látogatottság. Persze ez nem egy vállalkozó siráma akar lenni (igazából az alapkiadások is alig jönnek vissza), hanem egy nagyszerű sípótló lehetőség fenntartójáé.
Persze már többen leírták, hogy kell elszántság a gyepsíhez, és talán csak a sokadik gyakorlás után lesz igazán élvezetes, de mondjatok egy sportot is, ami első nekifutásra az. Egy kis szenvedést szerintem be kell kalkulálni és így van ez a döntés meghozatalával is, hogy kiszakadjunk pár órára a nagyvárosi nyüzsgésből és a természetben jó levegőn gyakoroljuk kedvenc sportunkat a sízést. És a sízés igazán nem időjárás függő. Gondoljunk bele hányszor síztünk már itéletidőben. Ehhez képest + 10 C és egy kicsit nyálkás idő rossz körülmény? Szivák András mondta, hogy a legnagyobb nyereség ilyenkor kimozdulni, mert a letargia ilyenkor a legnagyobb és a sízés élvezeti értéke pedig nem csorbul igazán. Jó időben könnyű jól érezni magát az embernek!
Tehát emberek gyepsíre fel, mert ez igazi sízős izmokat mozgat meg és a sízési technikádat is egyértelműen javítja. Gondolom ez megér egy kis szenvedést! Nem is beszélve arról, hogy sílécre állva barátaid nem ismernek majd rád, irigykedve állapítják meg mennyit fejlődtél.
Szemem előtt lebeg a kép, amint a következő gyepsí szezonban elöntik a "szenvedő" sízők tömegei a gyepsípályákat csakhogy ők legyenek a legtöbbet fejlődők a síszezon kezdetére.

Remélem egy-két embert elgondolkodtatnak a fent leírtak és így már érdemes lesz egy hétköznap esti gyepsí edzést is beiktatni. Szivák András egyébként már letette az alapokat, nekünk csak követni kell őt kellő elszántsággal és előbb utóbb fogjuk annyira élvezni a gyepsízést, mint ő.

Az már csak hab a tortán, hogy ráadásul mindezt egy igazán "királyi" helyen tehetjük, mint azt olvashatjátok is.

Üdv! G.Rezső http://www.visegradsipalya.hu
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »