Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli Olimpia - Torinó 2006

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Téli Olimpia - Torinó 2006
2006.02.22. 17:51
a madagaszkári télleg jól ment, az elején úgy kezdett,mint a "nagyok", de aztán többször is hibázott. valszeg vhol európában, amerikában él, és ott edz, csak az állampolgársága madagaszkári. korábban pl. a nőknél volt egy grenadai, alapban osztrák síző.
a libanoniak, irániak stb viszont elég komoly hegyekkel rendelkeznek, ahol mellesleg viszonylag jól felszerelt (különösen Libanonban) síterepek vannak. ráadásul iránban az 5 eurós napijegyek mellett a pénz&pénz&pénz elve sem nagyon játszhat közre :)
ez nem a mi sportunk (verseny szinten) és ebbe bele kell törödni. de lebecsülni nem szabad a versenyzőinket, hisz azért a mezőny nagyon erős és világkupákon bekerülni az első 30.ba kemény dió. a eurosportos kommentár is mondta, hogy lehet a képernyőkön keresztül az jön le, hogy ezek a versenyzők lassúak, mozgásuk kevésbé összeszedetebb, de ha a külföldi pályákon látunk vkit a liftből így sízni, akkor marad tátva a szánk..
kostelicéknek szerintem érzésük is volt a versenyzéshez, mert hiába vagy kinn vkivel 4 hónapig saalbachban (nyáron tuxon edzenek), ha nem akkora tehetség. ehhez valahol születni is kell.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.