Felvonók használata boarddal

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
18 éve tag
16 éve
"Háát először jó móka az biztos:) "
De főleg nem neked, készülj fel, inkább mások fognak rajtad derülni :))))
a hátsó lábadat ne csatold fel, kezdésnél úgy a legkönnyebb, ha fenn van a boardon a hátsó kötés előtt úgy, hogy a deszka oldalán kicsit lelóg a cipőd orra. Testsúly az első lábadon, az behajlítva, mintha csak csúsznál, és a lábujjél felé fölé helyezd inkább a testsúlyod, mint a sarokél fölé, úgy könnyebb korrigálni. Mikor beálltál, inkább szalassz el egy csákányt/tányért, hogy rendesen fel tudj készülni. Elkapod a csákányt/tányért beteszed a lábad közé, elől a testsúly, és a hátsó lábad orra leér, így ha esetleg nagyon dőlnél előre, a lábaddal megfoghatod, és húzhatod a havon. Namármost ez így viszonylag könnyű, de fárasztó, ha már megy, tedd fel a lábad a kötés elé, teljesen, és helyezd inkább arra a testsúlyt. Nekem így a legkönnyebb és legkevésbé fárasztó.
TZoli
1116 élménybeszámolót írt
1116
19 éve tag
16 éve
Csak az elöl lévő láb a kötésben, a másik szabadon. A felvonó-eszköz (mindegy hogy csákány vagy tányér) az elöl lévő láb (amelyik ugye kötésben van a boarddal) térdhajlatába beakasztva (belülről). Tehát ugyanúgy láb közé, csak nem a fenék alá, hanem a lábhajlatba. Induláskor a másik, szabadon lévő lábbal lehet a megindulást lökdösni, segíteni, korrigálni, majd ha az egyensúly megvan, akkor azzal is fellépni a boardra.
És még mondhatnám azt is, hogy ne remgjen a lábad, mert az csak rosszabb, de mig magabiztos nem leszel, addig ugyis remegni fog, úgyhogy ezzel ne is foglalkoz. Ha kiesel, ne veszitsd kedved, harmadik-negyedikre menni fog.
vranko
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
16 éve
Sziasztok.

Pár tanács kellene ,hogy a csákányos és a tányéros felvonót hogy a legegyszerübb használni.
Köszi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.