Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Rauris
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Sonnhof Rauris - 3 csillagos szálloda Raurisban, magyar személyzettel
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Huhary
2 élménybeszámolót írt
2
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Rauris
2016.02.16. 21:15
Február elején töltöttünk itt 5 napot. Két kisgyerekkel egy nagyon és egy kicsit kevésbé kezdő szülő. Fantasztikus idő volt végig, nappal plusz fokok, éjjel fagy, egyszer meg friss hó is esett.
Első blikkre úgy éreztük hogy tultoltuk a biciklit, ez a pálya sok lesz nekünk. A kék pályákon nagyon sok a hosszabb rövidebb meredek szakasz, sokszor nem is látni hova tűnnek el az emberek, mintha szakadék lenne. A helyieket ez nem zavarja, a pár éves gyereket már felviszik és a nadrág felkotese után mi is teljesíteni tudtuk a könnyebb kékeket. Ettől függetlenül jövőre kicsit egyszerűbb helyet választunk, nem tudtuk kihasznalni a lehetőségeket, de közepesnél jobb sieloknek szerintem remek hely, tuti visszatértünk majd.
A kabinos felvonokat használtuk csak, igazán nagy tömeget nem láttunk, de mikor sokan voltak se kellett 5 percnél többet várni.
A havat így kezdőként nem kezdenem meg szakerteni, de nem volt vele gondunk.
A szallasunk viszont mindenképpen megérdemli hogy megemlitsuk, Hotel Hubertus, bruttó 100m re a kabinostol, isteni kaja, magyar szakács és pincérek, nagyon kedvesek. Sok helyen jártunk már a világban de ritkán láttunk ilyen tiszta helyet.
Mi beleszerettunk Raurisba, egy nap se volt vállalhatatlan tömeg, ami volt azt bírta a pálya is felvonó is. Csodaszép kis falu, csodaszép helyen.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.