Útlemondás tapasztalatok

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
19 éve tag
2006.12.24. 16:47
Stani!
Ha csak felnőttek mennénk akkor lehet hogy nem vergődnék! Egyébként 50%-on sem üzemel Hinterglemm ehez képest 100%-ot szeretnének zsebre tenni! (Megszámoltam:22-ből 5pálya üzemel azon az oldalon ahol a szállodánk van!) Úgy gondolom hogy a pályaszállás pontosan azért kerül sokba mert üzemelő pályák mellett fekszik!Ha mindennap kocsikázni vagy buszozni akartam volna akkor lényegesen olcsóbb szálláson foglalok a pályáktól távolabb!Egyébként a TV hiradók szerint elég jelentős a visszamondott foglalások száma!
kerek
104 élménybeszámolót írt
104
22 éve tag
2006.12.24. 15:30
Most már értem miért utasították vissza a hinterglemmi szállásfoglalásunkat januárra :-))

Szerintem van rá esély, hogy perelni fognak, főleg akkor, ha a kiesett bevételüket nem tudják pótolni, vagyis valaki másnak kiadni az utolsó percben. Nem csodálom, hogy dühösek, hiszen lazán kiadhatták volna a szállást, persze benneteket is megértelek, hiszen nagyon limitáltan lehet síelni.
Stani
5464 élménybeszámolót írt
5464
Admin
2006.12.24. 14:08
Azt nem is csodálom, hogy perelni fognak. Ugyanis sízni lehet, ráadásul elég szép számú lift, ill. pálya van már nyitva! Szóval a lemondást nem lehet arra fogni, hogy nincs hó, nincs nyitva stb.
Persze a ti döntésetek ez! Egyébként az ilyen eseteket meglehet a szállásbiztosítás kötésével oldani. Bár, ha jól tudom a szállásbiztosítás inkább azon esetekre van, ha lebetegszel, balesetetszenvedsz, s ehhez orvosi igazolást (látlelettel) tudsz a szállásadó felé felmutatni...
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
19 éve tag
2006.12.24. 13:41
A bizonytalan helyzetre való tekintettel úgy döntött a csapatunk,hogy lemondjuk a karácsonyi síelést!Hinterglemm-be mentünk volna,de a szállásunk környékén(Aparthotel-adler)szinte nincs pálya nyitva,és igérni se igértek semmi biztatót.Így viszont kifizetni 4-4.5milliót egy hétre elég nagy luxus lett volna.Kiváncsi volnék hogy ki járt már hasonló cipőben,és mik atapasztalatai.Tudnilik sógorék most fenyegetőznek,hogy perelni fognak bennünket!
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE