Flow kötés tapasztalatok

ÜZENETEK (96)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bélapó
1384 élménybeszámolót írt
1384
17 éve tag
8 éve
Van benne valami!!!! Az első két-három nap nekem is szokatlan volt.
Előzmény: (badzoli 175906)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
20 éve tag
8 éve
Tény, hogy nagyon sok fejlesztést csináltak az elmúlt években a Flow-nál.
Ami egyetlen hátránya a hagyományos racsnisokkal szemben, hogy a frontélezéshez kicsit jobban rá kell terhelni, jobban bele kell dőlni térdből. Ez kb1-2 nap alatt megszokható.
Előzmény: (Bélapó 175861)
cska
125 élménybeszámolót írt
125
16 éve tag
8 éve
Aki csak ülve tud becsatolni annak mindenképpen kényelmesebb valóban. Több pozitívumról nem tudok.
h i r d e t é s
Harlequin
125 élménybeszámolót írt
125
11 éve tag
8 éve
A leülős racsnizgatósnál nekem a régi is jobban bejött. Az szerintem ilyen spanyol inkvizíciós kínzóeszköz.
Előzmény: (Bélapó 175861)
Bélapó
1384 élménybeszámolót írt
1384
17 éve tag
8 éve
Hét nap tapasztalata alapján az APO-t kényelmesebb fel-le venni, viszont a flow jobban tartja a lábat. És nagy előny az uj Flow-n a bekattanó rögzítő, Ezt a Flow-t össze se lehet hasonlítani a 8 évvel ezelőtti kötésemhez! Ég és föld a kettő. Ezt akár menet közben lehet állítani. Kényelmes passzentos, majdnem tökéletes.
zsolti780
47 élménybeszámolót írt
47
12 éve tag
9 éve
Nekem egy 2011 Flow trilogy van. Úgy vettem észre, hogy a csatok állandóan felpattannak hiába nyomom le őket, amikor pedig vissza akarom pattintani (hogy nehogy letörjön véletlen) akkor ezáltal kicsit ráhúz a kötésre ez pedig mindig azzal jár , hogy akarva akaratlanul állítok a kötésen.
Ezt nagyon utálom benne, ennek ellenére nagyon kényelmes pályára és mélyhóba.
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
12 éve tag
10 éve
Most jóárasítva vannak a Procrossban,igaz mérethiányosak..De ha kéne biztosan most vennék!
;)

http://www.procross.hu/kategoriak/ferfi/snowboard/kotesek
Pistabácsi
248 élménybeszámolót írt
248
16 éve tag
10 éve
Erre voltam kíváncsi.....hasonló előérzetem volt...köszi..
Előzmény: (minerel 152482)
minerel
3724 élménybeszámolót írt
3724
16 éve tag
10 éve
Szerintem jobb ha nem is akarsz találkozni ilyennel:-)
Pistabácsi
248 élménybeszámolót írt
248
16 éve tag
10 éve
Hát ez az...de még sehol sem találkoztam ilyennel...
Előzmény: (badzoli 152419)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
20 éve tag
10 éve
Ez valami őskövület.
Pistabácsi
248 élménybeszámolót írt
248
16 éve tag
10 éve
Valaki felhomályosítana, ez melyik fajta Flow..? Ilyen gurtnissal nem igen találkoztam még...
https://sielok.hu/apro/hirdetes/22671/
Harlequin
125 élménybeszámolót írt
125
11 éve tag
10 éve
Én csak Visegrádon voltam szerdán 2órát, az első lábamat egész idő alatt ki se csatoltam. Nagy koponya volt, aki kitalálta.
Előzmény: (Kardiii 150307)
Kardiii
16 élménybeszámolót írt
16
10 éve tag
10 éve
Múlthéten én is átvettem a flow2-met, teszteltem is egyből Semmeringen.. hát mit is mondjak, fantasztikus..

A felvonóból kiszállva kb 5 sec és már csúszhatok is..
más meg leül a hóba, csatolgat, újra húz, sose lesz ugyan olyan feszes, kb mindig máshogy húzza rá a racsnit.. :)
Harlequin
125 élménybeszámolót írt
125
11 éve tag
10 éve
Köszönöm, úgy tűnt mintha nagy lenne, de beleugrottam a cipőbe és úgy csatoltam be.
Úgy viszont 20-30centit fel tudtam hajlítani a lapot 1 lábbal, szóval elég jól tart. Holnap tesztelem Visegrádon.
Előzmény: (badzoli 149887)
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
20 éve tag
10 éve
Igen, ez így kb rendben van. A papucs racsnijait annyira kell meghúzni, hogy simán, erőlködés nélkül bele tudj lépni, a hátsó csat bowdenje meg annyira legyen feszes, hogy ha felcsattintod, akkor érezhetően a helyén maradjon, csak némi erővel tudd lenyitni. Ezt persze a hó befolyásolhatja a kötésben, meg a talpadon is.
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
20 éve tag
10 éve
A 2 kötés közti különbséget a honlapon tudod a legjobban megnézni. Ott megtalálsz minden adatot a kis ismertető videóban.
Előzmény: (Kardiii 148197)
Kardiii
16 élménybeszámolót írt
16
10 éve tag
10 éve
Sziasztok!

Jövőhéten veszem át az első saját lapomat, és most keresgélek hozzá kötéseket. Eldöntöttem Flow kötést szeretnék hozzá.

Tudnátok esetleg a hi-surfön kívül ajánlani egy oldalt vagy pesten vmi boltot ahol emberi árban árulnak XL-es flow kötést?
Neten néztem hi-sufrön a flite 2es 40ropi, procrosson is kb ugyan annyi.. neten találtam USA-ban 25kért dobálják a 3as szériát, csak kb annyi lenne a posta mint a kötés :)

A másik kérdésem:
Mi a különbség a flite 1 és flite 2 között? Kinézetre kb ugyan úgy néz ki mind2, kicsi design változást látok de semmi komolyabb szerkezeti változást..

Előre is köszi a segítséget!

Üdv,
Kardi
minerel
3724 élménybeszámolót írt
3724
16 éve tag
10 éve
Hát barátom flow-kötéshez létezik EST tárcsa de találni ebben a két napban elég kicsi esélyed lesz.
Próbáld meg ezt a boltot: http://hi-surf.com/ ők a flow hazai képviselete.
Előzmény: (Zoxi_015 147973)
következőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.