Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

cipőkérdés

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
19 éve tag
2007.02.22. 14:28
Kimor! Nekem jópár éve ugyanez volt a problémám...sajnos rossz volt a cipő, rá kellett jönnöm. Tavaly aztán kb. 2 hétig próbálgattam mindenféle cipőt és végül egy Dachstein használz versenycipő lett az ideális. Azóta megnyíltak a kapuk, egy élmény újra a síelés....
Kimor
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
2007.02.19. 20:18
Igen, jól gondoltam, elég egy harisnyanadrág. Legutóbb - a harmadik napon - a harisnya fölött egy vastag sízokni és azon egy térdvédőből bokavédővé avanzsált alkalmatosság is volt, de meg sem bírtam mozdulni a cipóben.
Agentnek: a "körbetörés" azt jelenti, hogy látható külsérelmi nyomok nélkül, nyomásra nagyon érzékeny volt a lábam, mintha zúzódás lenne, ahogy tehát előredőlve a cipőhöz ért a lábfejem, csillagokat láttam. A cipót használtan vettem, de - mondom mégegyszer - nagyon kényelmesnek bizonyult - eleinte.
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
2007.02.19. 18:54
Szeretnék eloszlatni egy tévhitet. Ne foglalkozzatok a "sízokni" kérdéssel, ugyanis vagy egy hosszúszárú 1 db zokni, vagy, amit én használok immár 50 éve (férfi létemre nem szégyenlem??) harisnyanadrág és semmi más! Ezek a mostani cipők ugyanis a lábhoz kell, hogy igazodjanak, semmiféle sízokni nem segít, sőt ront, ha nem stimmel a lábformádra! Tehát: nem igaz az az ajánlás, hogy sízoknival próbáld fel vásárlásko a bakancsot! A legközönségesebb zokni is jó a próbánál, a lényeg, hogy a zokni felső vége feljebb legyen a "bakancs" magasító betétjének felső illeszkedésénél a lábszárad (vádlid)érzékeny részénél.
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2007.02.19. 18:33
Körbetörte?
Új bakancs?
Két-három nap intenzív sízés után a vádli keményedik, a lábszár némileg vékonyodik a folyamatos szorítástól, hogyan történt pontosan? Ha körbetörte, akkor az folyamatos volt, mi volt az első jel?
Kimor
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
2007.02.19. 18:24
Kedves síelők!

Tapasztaltatok-e már olyat, hogy a cipőtök, amely az első két napban álmaitok cipőjének bizonyult és olyan kényelmes volt, hogy észre sem vettétek, hogy a lábatokon van, a harmadik napra úgy körbetörte a vádlitokat, sípcsontotokat és főleg a lábfejetek "torkát", hogy lépni sem tudtatok benne, nemhogy síelni? Hogyan lehet ezt kivédeni? Több zoknival vagy éppen kevesebbel? Ha van ötletetek, kérlek írjatok!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.