Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bosznia témájú cikkeink

2022.03.31.
Síelés az Európai Unión kívül: Jahorina, Bosznia
Talán még sokan emlékeznek a téli szezonokat megnyitó Hó-Show kiállításokra. Ez már jó ideje nem létezik, de sok élmény köt hozzá a mai napig. Ezen a vásáron találkoztam először a boszniai síelés lehetőségével: egy bajai snowboardiskola Jahorinára szervezett táborokat. Síelés Boszniában? Egyszer ki kell ezt is próbálni!
2022.02.28.
Az idei lesz Jahorina történetének legjobb szezonja
A boszniai síterepen idén is pörög az élet. Az elmúlt évek fejlesztései után és a lazább járványügyi intézkedések hatására az idén minden eddiginél nagyobb forgalmat könyvelhetnek el. Már most megdőltek a tavalyi szezon látogatottsági számai.
2022.02.25.
Covid-kalauz a környező síterepekre - 2021/2022
Már számos európai sícentrumban megkezdődött a szezon. Idén is megkíséreljük a lehetetlen vállalkozást, vagyis összegyűjteni az információkat, hogy mi az aktuális helyzet a hazai és a környező országok síterepein.
2021.12.27.
Hol lehet még szállást foglalni december végi síelésre?
Még nincs minden teljesen veszve azoknak, akik most döntik el, hogy külföldi síeléssel búcsúztatják az évet. Akik igazolással rendelkeznek oltásokról, vagy átestek a betegségen, könnyebben találnak még szállást a szigorúbb feltételeket alkalmazó országokban, pl. Ausztriában vagy Szlovákiában.
2021.12.20.
Jahorina: hatalmas fejlesztések, öt új sílift épül idén
Nehéz szavakat találni az idei fejlesztésekre a boszniai Jahorina síterepén. Tavaly minden idők legjobb szezonját zárták, ezek után az idén komoly fejlesztésekkel rukkolnak elő. Ügyes átszervezésnek (is) köszönhetően öt új lift épül az idei szezonra, egy kabinos, két hatszemélyes és két húzólift!
2021.01.25.
Bosznia-Hercegovina: közös síbérlet négy síterepre
Múlt hét kedden jelentette be négy boszniai síterep (Jahorina, Bjelašnica, Ravna planina és Vlašić), hogy ezentúl egy közös, 10 napos bérlettel, mind a négy síterep használható mind a belföldi, mind a külföldi síelők részére.
2020.12.01.
Bosznia-Hercegovina legjobb síterepén is lehet már síelni!
Ha az Alpokban csak korlátozottan lehet síelni decemberben, amelyre egyre több az esély, akkor ebből hasznot húzhatnak más síterepek, például a boszniai Jahorina. A Balkán egyik legismertebb síterepén vasárnap kezdődött meg a szezon.
2020.02.28.
Alpok: a tél végére megérkezett és marad a tél!
Egy átlagos téli időszakban teljesen normálisnak tekinthető, ha február végén havazik az Alpokban. Az idei télen sajnos nem ehhez szoktunk hozzá, de úgy néz ki, hogy február vége és március eleje havazás tekintetében kisebbfajta kárpótlásnak ígérkezik az Alpok hegyeiben.
2020.02.11.
Jahorina: legsikeresebb hétvégéjét zárta a boszniai síterep
Az egykori olimpiai színhely az előző hétvégén 10 ezer látogatót fogadott, amely rekordnak számít az idei szezonban. Ehhez kellettek a programok is, de legfőképpen az, hogy a hétvége előtt kb. 35 cm friss hó érkezett a sípályákra.
2020.01.16.
Betiltották az alkoholt: lemondások miatt üres a síterep
Szokatlan döntést hozott a boszniai Rostovo síterepének új tulajdonosa: az új szezonban nem árulnak alkoholt. Sokan lemondták a foglalásukat, de legalább lehet csúszni az üres pályán.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »