Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Liechtenstein témájú cikkeink

2022.09.23.
Melyik szezonbérletet érdemes megvenni?
Te is olyan síelő vagy, aki nem csak egy hétre utazik el egy szezonban síelni? Ha több mint 14 napot síelsz egy évben, neked is megéri szezonbérletet vásárolni! Több mint 60 olyan síterepcsoportot gyűjtöttünk össze, melyek egy közös síbérletet adnak ki több síterepre. Óriási a választék, adunk hát pár tippet!
2021.03.29.
Liechtensteinben rendez versenyt a Magyar Sí Szövetség
Nemzetközi FIS alpesi síversenyt rendez 18 ország sportolóinak részvételével a Magyar Sí Szövetség a liechtensteini Malbunban. Az egykori szövetségi kapitány, Kovács Barna nevét viselő versenyszámait 2021. március 30. és április 1. között bonyolítják le a szervezők.
2015.01.20.
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: új mérföldkő lehet
Jövő héten kezdetét veszi a 12. téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál az ausztriai Vorarlbergben és Liechtensteinben. A január 25. és 30. között rendezendő multisporteseményen tizenhárom magyar versenyző áll rajthoz. Közülük kilencen a sísportot képviselik, ami közel sem a véletlen műve.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2014.03.27.
Magyarország kimaradt a síelős világrekordból
Egy skót síoktató azt vette a fejébe, hogy egy hónapon belül a lehető legtöbb országban síel egyet. A tervben Magyarország, a mátraszentistváni Sípark is szerepelt volna, de amire ideért hozzánk a síterep már bezárt. Ettől függetlenül, a skót 21 nap alatt 17 különböző európai síterepen tudott csúszni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.