Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Liechtenstein témájú cikkeink

2021.10.19.
Melyik szezonbérletet érdemes megvenni?
Te is olyan síelő vagy, aki nem csak egy hétre utazik el egy szezonban síelni? Ha több mint 15-20 napot síelsz egy évben, neked is megérheti szezonbérletet vásárolni! Több mint 60 olyan síterepcsoportot gyűjtöttünk össze, melyek egy közös síbérletet adnak ki több síterepre. Óriási a választék, adunk hát pár tippet!
2021.03.29.
Liechtensteinben rendez versenyt a Magyar Sí Szövetség
Nemzetközi FIS alpesi síversenyt rendez 18 ország sportolóinak részvételével a Magyar Sí Szövetség a liechtensteini Malbunban. Az egykori szövetségi kapitány, Kovács Barna nevét viselő versenyszámait 2021. március 30. és április 1. között bonyolítják le a szervezők.
2015.01.20.
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: új mérföldkő lehet
Jövő héten kezdetét veszi a 12. téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál az ausztriai Vorarlbergben és Liechtensteinben. A január 25. és 30. között rendezendő multisporteseményen tizenhárom magyar versenyző áll rajthoz. Közülük kilencen a sísportot képviselik, ami közel sem a véletlen műve.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2014.03.27.
Magyarország kimaradt a síelős világrekordból
Egy skót síoktató azt vette a fejébe, hogy egy hónapon belül a lehető legtöbb országban síel egyet. A tervben Magyarország, a mátraszentistváni Sípark is szerepelt volna, de amire ideért hozzánk a síterep már bezárt. Ettől függetlenül, a skót 21 nap alatt 17 különböző európai síterepen tudott csúszni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »