Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Litvánia témájú cikkeink

2017.04.17.
Fehér húsvét az Alpokban és Európa számos részén
A síterepek üzemeltetési szempontjából idén túl későre estek a húsvéti ünnepek, síterepek józan ésszel már nem számoltak komolyabb havazással április közepén. Sok síterepen ma lehetett idén utoljára síelni. Az időjárás sokakat megtréfált. Ausztriában, a magasabb hegyekben 20-40 cm havat hozott a húsvéti lehűlés.
2014.03.27.
Magyarország kimaradt a síelős világrekordból
Egy skót síoktató azt vette a fejébe, hogy egy hónapon belül a lehető legtöbb országban síel egyet. A tervben Magyarország, a mátraszentistváni Sípark is szerepelt volna, de amire ideért hozzánk a síterep már bezárt. Ettől függetlenül, a skót 21 nap alatt 17 különböző európai síterepen tudott csúszni.
2013.11.04.
Litvániában gyakorolt az olasz női alpesi válogatott
Bizony meglepő, hogy ebben a lapos országban készül az olasz csapat a november közepén Finnországban rendezendő versenyekre. Akik kissé járatosak a síterepek világában, azok sejthetik, hogy az olasz hölgyek a fedett litván sícsarnok előnyeit használják ki egy hétvégi edzésre.
2011.08.03.
Fedett síaréna nyílik augusztus végén Litvániában
Két évvel ezelőtt írtunk arról, hogy megkezdődött a litván fedett sípálya építése. A célok teljesültek, ahogy az ilyen csarnokok esetében lenni szokott, egyedül a határidőt nem sikerült tartani, az idei januári nyitás helyett csak nyár végén nyílik meg az új komplexum, de már hivatalos az augusztus 26-i nyitás időpontja.
2009.07.22.
Már épül a fedett sícsarnok Litvániában
Litvánia is elkezdte az első fedett sípálya építését. A közlemény megjegyzi, hogy ehhez hasonló építményt korábban még nem építettek sem Litvániában, sem a balti államokban. Oroszországot leszámítva, legjobb tudomásunk szerint Litvániában épül az első fedett síterep a volt keleti blokk országaiban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »