Menü ≡

Magyarország témájú cikkeink

2020.12.03.
Mától nyit Eplény a hosszú pályával és az ülőlifttel!
A T1-es tanulópálya gyermekeknek történő ingyenes megnyitása után is folytatták a hóágyúzást az Intersport Síarénában. Az egyes számú sípályát és a T2-es tanulópályát átlagosan 60 cm-es hóréteggel ma 11:00-kor tervezik megnyitni Eplényben.
2020.12.02.
Drágulnak az autópályamatricák Magyarországon
A 2015. január 1-jén bevezetett megyei matrica rendszer és az egyéb autópálya díjszabás az elmúlt 5 évben nem változott. Az árak 2021. január 1-től növekednek, mutatjuk az új árakat. A matricákat online is meg lehet vásárolni, gyors bankkártyás fizetéssel.
2020.12.02.
Mátraszentistvánban is beindították a hóágyúkat
December első napján a naptári téllel együtt a hideg is megérkezett a Mátrába. A Mátraszentistváni Sípark területén késő estére a hóágyúzáshoz ideális hőmérsékletre hűlt le a levegő. Mínusz hét fokban egymás után indították be a hóágyúkat.
2020.11.30.
Többször is várható havazás december első hetében itthon
Többször is várható havazás december első hetében. Kedden, a meteorológiai tél első napján hidegre kell készülni, helyenként még napközben is mínuszok lesznek. Hétvégére pár fokkal melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
2020.11.26.
Uniós vita: Ausztria engedélyezné a síelést decemberben
Valódi frontvonal kezd kialakulni az Alpok uniós országai között. Az olasz miniszterelnök felhívását, miszerint csak januártól lehessen síelni, úgy tűnik, hogy a francia és a német kormány is támogatja. Ausztria ellenzi a tervet, még karácsony előtt nyitnának az osztrák síterepek.
2020.11.24.
Szerdától havon síelhetnek a gyerekek Eplényben
Most kaptuk a hírt, hogy november 25-től az Intersport Síaréna megnyitja a T1-es tanulópályát, ahol a gyerekek ingyen tanulhatnak síelni. Egy felvonó fog működni a síterepen a héten minden nap 16 óráig. Nyitva lesz a síkölcsönző is, de a vendéglátóhelyek zárva tartanak.
2020.11.19.
Felkészülés a koronavírus okozta téli bezártságra: Itthon is sízhetünk!
Közhely, hogy minden rosszban van valami jó. Ez az idei télen beigazolódhat. Már a miniszterelnöki bejelentés előtt is tartani lehetett attól, hogy a járvány miatt ezen a télen nem igen lehet majd külföldre utazni. Reméljük, hogy az év végére a helyzet javul, vagy legalább nem romlik annyira, hogy a hazai behavazható pályák hatósági tiltás miatt ne tudjanak működni.
2020.11.18.
Eplényben húszezer általános iskolás síelhet ingyen
A Ski43 Program Nonprofit Zrt. országos programja lehetőséget ad minden magyarországi általános iskolásnak, hogy megismerje a közkedvelt téli mozgásformákat, így a 2020/2021-es síszezonban akár 20.000 diák élvezheti majd a síelés örömeit térítésmentesen Eplényben.
2020.11.09.
Koronavírus: síszezon előtti általános hazai korlátozások
Csökkenteni kell a koronavírusos megbetegedések számát, mert ha továbbra is ilyen ütemben nő a fertőzöttek száma, akkor a kórházak nem tudnak megbirkózni a rájuk nehezedő teherrel - mondta Orbán Viktor, aki a járvány terjedését korlátozó intézkedéseket jelentett be - írja az MTI.
2020.11.07.
Élete legjobb trükkjével készül a kecskeméti snowboardos
Tavalyi sérülése ellenére töretlenül fejlődik a legjobb magyar snowboardos, Fricz Botond. Olimpiai reménységünk tavaly a szezon legelején szenvedett felkartörést, amely miatt egyetlen világkupa-versenyen sem tudott indulni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »