Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bad Gastein - Graukogel témájú cikkeink

December 6-ig tart a Ski amadé szezonbérlet akció

2023.11.06. sielok.hu
2023. december 6-ig jelentős kedvezménnyel kapható a Ski amadé régió ALL-IN Card White nevű szezonbérlete. Az elővételi időszakban különösen nagy a kedvezmény a gyerekekre, 18 éves korig. Egy négytagú család kamasz gyerekekkel több mint 600 eurót is megspórolhat ezzel.

Ski amadé: ahol 760 km sípálya érhető el egyetlen síbérlettel

2023.09.29. sielok.hu
A Ski amadé régióban az Alpok gyönyörű hegyi tájai csábítanak téli üdülésre és aktív kikapcsolódásra, összesen 760 kilométernyi változatos sípályával, amelyek egyetlen síbérlettel felfedezhetőek.

Megosztják a nyitvatartást a sítúrázók és a síelők között

2022.12.21. Bata Attila
A Bad Gasteinhoz tartozó Graukogel részen már most lehet tudni, hogyan üzemelnek a szezonban. Karácsonytól heti három napot a sítúrázók, a többi négy napon pedig a lesiklók használhatják a pályákat.

Félméteres hó érkezik Ausztriába

2022.12.03. Stánicz Balázs
Az Adria felől érkező mediterrán front hozhat jelentősebb havat Ausztria déli részére. Elsősorban Karintia egyes részei, Kelet-Tirol Karintiával határos része kaphat a hóból.

Bad Gastein: idén először nyitott ki a Graukogel rész

2022.02.02. Bata Attila
A híres salzburgi üdülőhelyen 1958-ban rendeztek világbajnokságot alpesi síelésben, ahol a nemzeti legenda Toni Sailer is aranyat szerzett. Önmagában már ez is elég lehetne ahhoz, hogy a síterep örökké fennmaradjon, de az utóbbi időben nem a legjobb hírek érkeztek onnan.

Ausztria: fél méter friss hó és a nagyja csak most jön

2021.11.27. Stánicz Balázs
Péntekre virradóra egy mediterrán front érte el Ausztriát, a havazásból Bécsbe is jutott. A legtöbb hó Karintia egyes részein, Kelet-Tirol déli hegyvidékében és Salzburg tartomány déli területein, elsősorban a Magas-Tauern és Alacsony-Tauern hegyekben esett.

Gastein: Simon Beck művészi alkotásai a hóban

2019.02.08. Bata Attila
Múlt héten tartották a Gastein-völgyben az Art on Snow rendezvényt, amelynek fő attrakciója a legendás hótalpaló, Simon Beck alkotásai voltak.

Snowboard: Riegler 45 évesen nyert világkupát

2019.01.09. Bata Attila
Tegnap az ausztriai Bad Gastein síterepén megrendezett snowboard parallel szlalom világkupa futamon az osztrák Claudia Riegler győzött. Riegler ezzel a teljesítményével minden idők legidősebb versenyzőjének számít, aki snowboard világkupa futamot tudott nyerni.

Salzburg: a síterepek sosem költöttek ennyit fejlesztésre

2018.10.08. Bata Attila
A Salzburg tartományban működő lifttársaságok az idén kb. 200 millió eurót (kb. 65 milliárd Ft) költenek a fejlesztésekre. Ennek az összegnek a nagy része természetesen új liftekre megy el, de még így is jelentős összeg jut a hóágyúzás feltételeinek fejlesztésére is.

Snowboard: Pátkai Marcell újra a világkupán!

2017.01.10. MSBSZ
Másfél évvel ezelőtti bokatörése után most tud újra a legmagasabb szinten versenyezni a 19-szeres magyar bajnok alpin snowboardos, Pátkai Marcell. Élete legsikeresebb szezonja után 2015 júliusában szenvedett bokatörést gördeszkázás közben.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.