Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bukowina Tatrzanska témájú cikkeink

2020.02.10.
Pusztító szélvihar: három halott egy lengyel síközpontban
Tragikus baleset történt ma délelőtt a lengyelországi Bukowina Tatrzanska síterepén. Az eddigi hírek szerint két ember életét vesztette, további kettőt súlyos sérülésekkel ápolnak. A vihar leszakította az egyik faház tetejét a parkolóban, majd a tető több embert is eltalált.
2016.11.15.
Lengyelországban is megkezdődött a síszezon
A hétvégén már Lengyelországban is beindították a sílifteket. Először a Beszkidekben található Bialy Krzyz kezdte meg a szezont. Majd az ismert síterep, Bukowina Tatrzańska is benevezett egy rövidebb szakasszal a novemberi szezonkezdetbe. A többi helyen is erősen hóágyúznak.
2013.09.19.
Egyre több síterepet kötnek össze a közeljövőben
Véletlen vagy trend? Ez még nehéz megmondani, de az biztos, hogy ebben a szezonban számos ismert síterepet kötnek össze a közvetlenül mellette található kisebb-nagyobb tereppel. Találtunk rá példát Svájcban, Ausztriában, de még Lengyelországban és Boszniában is.
2009.03.19.
Hatalmas havazások Lengyelországban
Igazi tavaszűző havazás borította be Lengyelországot tegnap. Az áldásból a síterepekre is jutott, a Zakopane melletti Kasprowy-csúcson újra három méter lett a hóréteg vastagsága. Még sokáig kitarthat a szezon, hiszen évek óta nem volt ilyen jó a hóhelyzet március második felében.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »