Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már Lengyelországban is elkezdődött a síszezon

2022.11.20. Bata Attila

Újabb névvel bővült azon országok listája, ahol elkezdődött már a 2022/23-as szezon. Vasárnap Lengyelországban is behavazták az első pályát és beindították az első síliftet.
Az első napon
Az első napon
Hétvégére havazás és lehűlés érte el Lengyelországot is. Az ismertebb régiókban pl. Zakopane, Białka Tatrzańska vagy Bukowina Tatrzańska megkezdték a pályák hóágyúzását. A korábbi évek forgatókönyvéhez hasonlóan idén is az utóbbi régió Olczań Ski nevű síterepe kezdte meg a szezont először, hagyományosan az UFO sílift beindításával.

Vasárnap indították be a 400 méter hosszú, tányéros UFO liftet, amely 84 méteres szintkülönbséggel (868-952 méter) üzemel. Már az első napon lehetett kivilágított pályán, este is síelni.
Esti síelés webkamerája
Esti síelés webkamerája
Szombaton például Zakopanéban 11 centiméter hó esett, Lengyelországban több helyen napközben is nulla fok alatt alakult a hőmérséklet. Folytatódik a hóágyúzás, így várhatóan a következő héten újabb rövidebb pályákat és sílifteket állítanak üzembe Lengyelországban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Harnas csillagcsillagcsillag
Felnőttbarát, modern szálloda Bukowina Tatrzańska síterep közelében (500 m) és számos más zakopanei síterep vonzáskörzetében. Szobák reggelivel, á la carte étterem, valamint felár ellenében termálfürdő belépő is igényelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.