Mzaar témájú cikkeink

Libanon: 70 cm friss hóval indult a síszezon

2016.12.08. Stánicz Balázs
December első napjaiban leesett az első hó a libanoni hegyekben. Helyenként 70 cm friss hó hullott, ami elegendő volt ahhoz, hogy a Közel-Keleten kezdetét vegye a síszezon.

Félméteres hó hullott Libanonban

2016.01.03. Stánicz Balázs
Az elmúlt napok török havazásaiból jutott Libanonba is. A legkedveltebb libanoni síterepen, Faraya-Mzaaron félméteres havat hozott a legutóbbi hóvihar. A magasabb hegyekben helyenként ennél is többet, 60-70 centimétert.

Libanon: katasztrofális tél, csak holnap nyitnak

2014.03.14. Bata Attila
Évtizedek óta nem volt ilyen rossz tél Libanonban. Ott, ahol télen sokszor méterekben áll a hó, az idén alig hullott valami. Sokan már teljesen lemondtak az idei szezonról, amikor csodák-csodájára ezen a héten megérkezett a havazás, és szombattól, az idén először lehet síelni a tengerparti országban.

Bátor liftkezelő mentette meg a liften lógó kisfiút

2013.01.31. Bata Attila
A Kelet hihetetlen meséi közül következzen egy valós, amelynek igazi hőse is van. Az előző hétvégén történt egy libanoni síterepen. A föld felett 12 méterrel, egy ülőszékbe kapaszkodó kilencéves fiú életét egy bátor pályamunkás mentette meg, aki a kábeleken mászott a liften lógó fiúhoz.

Húsvét Libanonban: síelés után fürdés a tengerben

2012.04.08. Bata Attila
Számos üdülőhely hirdeti magát azzal a szlogennel, hogy „síelj reggel a hegyekben, aztán fürödj délután a tengerben”. Egy bátor hölgy a húsvéti ünnepek alkalmával próbálta ki, hogy lehet a kettőt kombinálni egy nap alatt Libanonban.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.