Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mzaar témájú cikkeink

2016.12.08.
Libanon: 70 cm friss hóval indult a síszezon
December első napjaiban leesett az első hó a libanoni hegyekben. Helyenként 70 cm friss hó hullott, ami elegendő volt ahhoz, hogy a Közel-Keleten kezdetét vegye a síszezon.
2016.01.03.
Félméteres hó hullott Libanonban
Az elmúlt napok török havazásaiból jutott Libanonba is. A legkedveltebb libanoni síterepen, Faraya-Mzaaron félméteres havat hozott a legutóbbi hóvihar. A magasabb hegyekben helyenként ennél is többet, 60-70 centimétert.
2014.03.14.
Libanon: katasztrofális tél, csak holnap nyitnak
Évtizedek óta nem volt ilyen rossz tél Libanonban. Ott, ahol télen sokszor méterekben áll a hó, az idén alig hullott valami. Sokan már teljesen lemondtak az idei szezonról, amikor csodák-csodájára ezen a héten megérkezett a havazás, és szombattól, az idén először lehet síelni a tengerparti országban.
2013.01.31.
Bátor liftkezelő mentette meg a liften lógó kisfiút
A Kelet hihetetlen meséi közül következzen egy valós, amelynek igazi hőse is van. Az előző hétvégén történt egy libanoni síterepen. A föld felett 12 méterrel, egy ülőszékbe kapaszkodó kilencéves fiú életét egy bátor pályamunkás mentette meg, aki a kábeleken mászott a liften lógó fiúhoz.
2012.04.08.
Húsvét Libanonban: síelés után fürdés a tengerben
Számos üdülőhely hirdeti magát azzal a szlogennel, hogy „síelj reggel a hegyekben, aztán fürödj délután a tengerben”. Egy bátor hölgy a húsvéti ünnepek alkalmával próbálta ki, hogy lehet a kettőt kombinálni egy nap alatt Libanonban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »