Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Feuerkogel - Ebensee témájú cikkeink

2020.01.21.
Az ülőlift alatti oszlopok között sérült meg a snowboardos
Az ügyesebb síelőket és snowboardosakat gyakran csábítja az ülőliftek alatti terület egy kis vagány csúszásra. Általában ezek nem a legkönnyebb terepek, sem csúszásra, sem mentésre, ha valami baj történik.
2010.01.31.
Feuerkogel: csak most indulhattak el az új liftek
Egy héttel ezelőtt az osztrák sajtó még a szezon egyik vesztesének tekintette Feuerkogel síterepét, ahol az idei szezonban 16,4 millió eurós beruházással új pályákat és két modern liftet is építettek, de hóhiány miatt eddig csak álltak. Vasárnap végre beindíthatták az új lifteket is a felső-ausztriai síterepen.
2010.01.04.
Feuerkogel és Gosau: Új liftek és hóágyúk
Felső-Auszria elfeledett hegye, a Feuerkogel úgy tűnik ébredezik álmából. Az idei szezonra teljesen megújult az impozáns Dachstein árnyékában fekvő síterep, ahol az idei szezonra egyszerre két új felvonót adtak át.
2008.09.17.
Negyven centiméter hó hullott Felső-Ausztriában
Az osztrákok által előszeretettel a tél betörésének titulált havazásból igencsak kivette a részét a felső-osztrák tartomány. A Dachstein környékén tegnapig 40 centiméter friss hó hullott. A következő három napban marad a csapadékos idő, aztán visszaáll a természet rendje.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »