Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fügen - Spieljoch témájú cikkeink

2017.10.19.
Tiroli síterepek: idén sem állnak le a fejlesztésekkel
A helyi gazdasági kamara szerint, az előző szezonban a tiroli síterepek 70 millió eurót költöttek csak a hóágyúzás feltételeinek javítására. Ezen felül 160 millió euró jutott a liftek és egyéb létesítmények fejlesztésére. Ha nem is ilyen őrült mértékben, de a komoly fejlesztések az idén is folytatódnak.
2015.11.03.
Spieljoch - Zillertal: nyolcüléses kabinos decembertől
Spieljoch síközpont decemberre nyolcfős kabinost épít. A felvonóval sokkal könnyebben elérhetővé válik a síparadicsom és új pályák is létrejönnek, továbbá „majdnem” összekötik a szomszédos Hochfügennel.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2007.12.03.
Zillertal is újdonságokkal várja a síelőket az idén
A Zillertal Arena a legnagyobb összefüggő sípályarendszer a tiroli Ziller völgyben. A hamisíthatatlan tiroli hangulatot elsőrangú pályák és a legmodernebb liftek teszik teljessé. Az idei szezon sem múlik el kisebb-nagyobb fejlesztések nélkül. Több modern liftet is átadnak a Ziller völgyében.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »