Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Grand Massif - Flaine témájú cikkeink

2014.10.13.
Nyomj egy szelfit, és francia síelést nyerhetsz!
Érdekes ötlettel állt elő a francia síterep, Flaine. Kihasználva a világszerte népszerű őrületet, arra kéri a vállalkozó kedvű síelőket, hogy küldjenek be egy szelfit, és a legjobbak között hétvégi síeléseket sorsolnak ki. A fődíj egy teljes szezon a síterepen, a szállást, síbérletet és a felszerelést a síterep fizeti.
2013.12.06.
Facebook "lájkolástól" függ a francia síbérlet ára
December 7-én kezdődik a francia Grand Massif (Flaine) síterepén a szezon. Hogy mennyibe fog kerülni a síbérlet az első napon? Nos, ez jó kérdés. A síterep egy ügyes reklámfogással a Facebookra vitte a dolgot, minél több LIKE érkezik nyitás előtt, annál olcsóbb lesz a bérlet ára.
2012.10.05.
Eltévedt vaddisznó és eldurvult legénybúcsú a sípályán
Még csak október van, de csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen dolgok kerülnek a sípályára. A zermatti gleccseren reggel egy termetes vaddisznó tévedt a pálya környékére, egy másik terepen egy vidám társaság kenuval próbált lejönni a fekete jelzésű sípályán. Úgy látszik a kenut nehezebb irányítani.
2011.10.16.
Öt kabin zuhant le egy francia síterepen
Franciaországban is készülnek már a szezonra. Flaine síterepén tesztelték a héten a kabinos liftet, amelynek öt kabinja zuhant a mélybe az első próbaúton. Hatalmas szerencse, hogy a 30 métert zuhant kabinokban nem tartózkodott senki sem a síterep dolgozói közül.
2009.04.01.
Legek sorozat: A világ leghosszabb sípályái
A világ leghosszabb sípályájának hossza messze felülmúlja a legnagyobb alsó-ausztriai pályarendszereket. De hol is síelhetünk tíz, húsz kilométereken keresztül, anélkül, hogy egyszer is felvonóznánk, vagy lecsatolnánk? Most megtudhatjuk!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »