Menü ≡

Grebenzen - St. Lambrecht témájú cikkeink

2020.11.20.
Grebenzen - síélmények távol a tömegtől
Síélmények távol a tömegtől. A nyugalom és családi kikapcsolódás itt igazán "nagybetűs szavak". A Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Parkban található barátságos síterep mesés panorámával és a legjobb hó-és pályaminőséggel kecsegtet. Vezetett hótalpas túrák és sítúrák, 2 szánkópálya, éjszakai sítúrák garantálják a változatos téli programokat a sípályákon kívül is.
2020.01.16.
XIII. Kovács Dani Sí Emlékverseny - Rozmaring Kupa
2020. január 25-én az osztrák Grebenzen - St. Lambrecht síterepén rendezik meg a XIII. Rozmaring Kupát. A rangsoroló és szabadidő verseny része a Magyar Kupa versenysorozatának. Kovács Dani a Rozmaring SE kiváló síversenyzője volt, tragikus körülmények között fiatalon távozott az élők sorából.
2020.01.16.
EXPLOSIV Sí Kupa - Kovács Barnabás Emlékverseny
2020. január 26-án EXPLOSIV Sí Kupa - Kovács Barnabás Emlékversenyt rendeznek Grebenzenben. A rangsoroló és szabadidő verseny, a Magyar Kupa versenysorozat része.
2019.05.31.
Külföldi bobpályák a környező országokban
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, bár az élményhez már drágábban juthatunk hozzá, mint idehaza. Összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!
2019.01.29.
Téli családi üdülés Zirbitzkogel-Grebenzenen
A Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Park felejthetetlen élményekkel és téli életérzéssel várja az egész családot Murau régióban. Sokszínű téli programajánlatával tökéletes választás a kültéri sportok és a természet szerelmesei számára. Behavazott erdők, csillogó hótakaró és hideg, tiszta hegyi levegő - itt megismerhetitek a tél legszebb arcát!
2018.03.09.
Az Országos Gyerek és Serdülő Alpesi Síbajnokság nyertesei
A megnyitó ünnepséggel vette kezdetét a 2018. évi Gyerek és Serdülő Országos Alpesi Síbajnokság Grebenzen / St. Lambrecht síterepén Ausztriában. Csaknem száz versenyző nevezett az első napon megrendezett óriás-műlesiklásra. Kiváló hóviszonyok és nagyon jól tűzött pálya várta a versenyzőket.
2018.01.30.
Grebenzen játék: fődíj egy síhétvége 2 főre
A helyes megfejtők között egy 2 fő részére 2 éjszakás szállást sorsolunk ki a Naturparkhotel Lambrechterhof****-ba, 2 napos Grebenzen és 1 napos Tonnerhütte síbérlettel!
2017.10.11.
Közös síbérlet Murautól Semmeringig
A magyarok körében is nagyon népszerű kelet-ausztriai síterepek közös bérlettel jelentkeznek az előttünk álló szezonban. Jó hír, hogy a Mur-Mürz Top Skipass névre keresztelt új bérletből nemcsak szezonbérletet, hanem többnapos jegyeket is lehet váltani az egymáshoz relatíve közel található síterepekre.
2017.02.10.
Miért jó egy kis síterepen síelni?
Az elmúlt években a síelők.hu csapatával a síszezont mindig valamelyik közeli kis síterepen kezdtük. Szeretjük a családias hangulatú terepeket, mert a közös síelés itt mindig nagyobb élmény. Nem szakadunk el egymástól, és ha mégis külön síelünk, előbb-utóbb találkozunk valamelyik lejtő alján/tetején vagy a hüttében.
2017.01.30.
Fehér hetek a Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Parkban
Murau régió gyöngyszeme 2 családi síterepével, hóbiztos pályáival elsősorban a családosok és fiatalok kedvence: 28 éves korig kedvező árú síbérletekkel, tanulópályákkal és persze sípályákon túli kalandokkal várja a tél szerelmeseit. Használjuk ki a Murtal Vendégkártya előnyeit is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »