Menü ≡

Drei Zinnen Dolomiten (Sextner Dolomiten) témájú cikkeink

2019.09.23.
100 millió eurós fejlesztések a Dolomitok síterepein
A Dolomiti Superski régió az idén sem adja alább a korábbi évek fejlesztéseinél. Idén is kb. 100 millió eurót (kb. 33 milliárd forintot) elköltenek a hatalmas sírégió fejlesztésére.
2017.12.07.
Dolomitok: erős kezdés, már 800 km pálya nyitva!
Hol van már a tavalyi hó? Vagyis az a tavalyi hó, amely január közepéig nem akart lehullani a Dolomitokban? Szerencsére, hatalmas a kontraszt a tavalyi szezonkezdethez képest. Tegnap már közel 800 kilométernyi pályán lehetett síelni, ez a szám a hétvégére még tovább emelkedik!
2016.11.12.
A Dolomitokban is megkezdődött a síszezon!
A vártnál jóval korábban, már ezen a hétvégén sikerült beindítani az első liftet és előkészíteni az első pályát Európa egyik leglátványosabb sírégiójában, az olaszországi Dolomitokban. Szombaton a Drei Zinnen (Tre Cime) síterep egyik pályája fogadta a régió első vendégeit.
2016.05.10.
Skiareatest 2016 - díjazták a szezon legjobb síterepeit
A Skiareatest csapata egész szezonban az Alpok síterepeit járta, hogy különböző kritériumok alapján pontozza őket. Az értékelésekből kialakult a legjobbak sorrendje, mely alapján megszületett az idei szezon díjazottjainak listája. A díjátadót a Prowinter szakmai vásáron tartották meg Bolzanoban (Bozen).
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.01.31.
Kelet-Tirol, Karintia és Olaszország: hókáosz
Lassan két napja havazik már az Alpokban. Ismét a déli vidékek, Karintia déli része, Kelet-Tirol és Olaszország jártak a legjobban, bár a lenti képeket nézegetve nem biztos, hogy csak örömöt hozott a mostani havazás. Sok helyen 150 cm hó hullott eddig, és akár még ugyanennyi jöhet hétfőig.
2012.11.22.
Ma kezdődik a síszezon a Dolomitokban is!
Csütörtöktől a páratlan szépségű olasz Dolomitok síterepei is megkezdik a 2012/2013-as szezont. Az első fecske, az első síterep, amely megnyitja a pályáit, Cortina d'Ampezzo síterepe. Ahogy ez már megszokott, idén is a Faloria részen lehet először síelni. Hétvégére újabb terepek megnyitása várható.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »