Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

SnowWorld Landgraaf (beltéri) témájú cikkeink

2019.11.22.
Magyar snowboardos siker: Fricz Botond Európa-kupát nyert
Ismét mérföldkőnek számító eredményt ért el a magyar snowboardsport: a kecskeméti Fricz Botond megszerezte élete első Európa-kupa győzelmét slopestyle-ban
2017.07.08.
Átadták a világ legnagyobb fedett síközpontját Kínában
Márciusban Harbinban, Kína 10. legnagyobb városában elindították a visszaszámlálást, hogy 100 nap múlva átadják a négy éven keresztül épült, kisebb városnak megfelelő méretű élményparkot, benne a világ legnagyobb alapterületű beltéri síközpontjával.
2016.11.23.
Fedett sípálya épülhet Donovalyban?
Érdekes hír jelent meg a minap a szlovákiai sajtóban. A cikk szerint Donovalyban elkezdték egy jövőbeli fedett sípálya megépítésének az előkészítését. Közel 40 millió eurós (kb. 12,4 milliárd forint) beruházással megvalósuló komplex projekt egyik eleme lenne a beltéri sípálya.
2009.01.20.
Legek sorozat: A folyamatos sízés rekorderei
250 óra folyamatos síelés, pihenés és étkezés az ülőfelvonókon vagy egy kabinban. Ki lehet ezt egyáltalan bírni? Az emberi test időnként csodákra képes; Christian Flühr 11 napot töltött léceken és ki tudja mennyit fog a következő alkalommal.
2005.10.01.
Beltéri sípályák
A legelső fedett síközpontok a 80-as évek végén, Ausztráliában és Belgiumban nyíltak. A lelkesedés azóta is töretlen: szünet nélkül mintegy száz újabb központ építése van tervben, igaz, ennek végül mindig csak egy kis része valósul meg.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »