Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Lermoos - Grubigstein témájú cikkeink

2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2013.12.10.
Kész a tízszemélyes kabinos a tiroli Zugspitz Arénában
A tiroli Zugspitz Arena folytatja az előző években elkezdett fejlesztéseket. Az előző évben összesen 23,5 millió eurót költöttek fejlesztésekre. Az idei szezon legfontosabb újdonsága egy tízszemélyes, új kabinos megépítése a Lermoos oldalon. Ez lesz a régió első ilyen típusú síliftje.
2008.12.23.
Lavina sodort el ratrakot sofőrrel együtt Tirolban
Vasárnap reggel a tiroli síterep, Lermoos egyik pályakezelője járt szerencsétlenül. Egy saját maga által elindított lavina 70 méteren keresztül sodorta őt ratrakjával együtt. A tapasztalt ratrakos kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot, a rendőrség értetlenül vizsgálja az esetet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »