Menü ≡

Leukerbad témájú cikkeink

2016.01.03.
A 10 legjobb síterep "élvezeti síelőknek"
Széles sípályák, napsütötte lejtők, kulináris élvezetek, sok pihenés és wellness ajánlatok - valahogy így képzeli el egy "élvezeti síelő" a tökéletes síutat. Ma már szerencsére nem feltétlen kell választani egy aktív, sportos üdülés és egy pihentető élményút között, a kettő simán megfér egymás mellett.
2014.03.05.
Az én Top10-em - síoktatók titkos tippjei Svájcban
Svájc régóta a téli sportok szerelmeseinek a paradicsoma. Természeti adottságait mindig a legmodernebb technológiával teszi tökéletessé. Idén helyi síoktatók osztják meg velünk kedvenc helyeiket, titkos tippjeiket. Az alábbiakban Wallis-ról és a Genfi-tó környékéről olvashattok.
2011.08.08.
Adrenalin fokozó nyári kikapcsolódások Svájcban
Svájcban találjuk Európa legmagasabban fekvő, leghóbiztosabb sípályáit, nem kérdés, hogy télen nem csalódunk, ha arra vesszük az irányt. De érdemes nyáron errefelé indulnunk, ha szeretjük a száguldást, az izgalmakat, a szabadban eltöltött aktív pihenést?
2008.10.20.
Leukerbad: ahol a svájci olimpikonok regenerálódnak
Svájc élsportolói a leukerbadi rehabilitációs klinikára járnak kezelésre, ez a svájci olimpiai orvosi központ. Hatvanöt forrásból, naponta mintegy négymillió liter ötvenegy fokos termálvíz tör a felszínre, ezeket harminc fürdőben élvezhetik.
2008.09.26.
A Premium Switzerland Svájc legjavát kínálja
Privát családi ebéd 3000 méter magasan egy gleccseren? Hétvége egy exkluzív villában Svájc legmenőbb síterepén komornyikkal, szakáccsal és síoktatóval? Ha van olyan szerencsés anyagi helyzetben, hogy megfizesse az alpesi ország top szolgáltatásait akkor feltétlenül olvasson tovább!
2007.08.30.
Via Ferrata Svájcban - Saas-Fee, Leukerbad
Svájc leghosszabb via ferrata útvonalát másztuk meg, sikeresen meghódítva a Leukerbad fölötti Daubenhorn csúcsot. A teljesítmény számokban: 1000 méter szintkülönbség (felfelé), 2100 méter drótkötél, 10 hosszabb-rövidebb vaslétra, hatos skálán hatos fokozatú nehézség.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »