Menü ≡

Mátraszentistván Sípark témájú cikkeink

2020.08.24.
Augusztus 29-én szombaton lesz a Libegők Éjszakája
Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Libegők Éjszakáját a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. 2020. augusztus 29-én hat különböző helyszínen várják az érdeklődőket.
2020.07.30.
Színező játék gyerekeknek - most páros síjegyet nyerhetsz!
Kedves Gyerekek! Elhoztuk Nektek kedvenc síterepeiteket egy játékos színező formájában. Ugye milyen jó érzés télen a havas sípályákon suhanni? Vagy nyáron a bocikat számlálni az alpesi legelőkön? Hegyezzétek ki kedvenc színes ceruzáitokat, mert most egy szépen kifestett rajzzal páros síjegyet nyerhettek a Mátraszentistváni Síparkba.
2020.06.04.
Már hat helyen libegőzhetünk Magyarországon
2018-ban már elkészült, majd 2019. május 10-én felavatták az új libegőt a Mátra egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Sástónál. Ezzel együtt hat helyen lehet libegőzni hazánkban. Mutatjuk a lehetőségeket.
2020.06.03.
Elmarad a 2020-as Mátra Maraton
Szeptember 6-án, a Mátra Mountain Bike Maratonra ezernél is több indulót vártak volna a rajtvonalhoz. Most kaptuk a hírt, hogy az esemény idén elmarad. A befizetett nevezési díjakat természetesen visszautalják azok részére, akik már leadták jelentkezésüket.
2020.03.17.
Nem a koronavírus vetett véget a hazai síszezonnak
Március 15-én drámai módon ért véget a síszezon egész Európában. A koronavírus-járvány épp akkor robbant be, amikor az Alpokban és a Dolomitokban leesett a szezon legjobb hava. A hazai síterepek korai szezonzárását azonban nem a vírus terjedése okozta, hanem a hóhiány és a szokatlanul meleg időjárás.
2020.03.08.
Keddig még lehet síelni Mátraszentistvánban
Aki szeretné még kihasználni az utolsó napokat egy kis hazai síelésre, annak már igyekeznie kell, hiszen a jelenlegi állapot szerint az egyetlen még üzemelő síterepünk, Mátraszentistván szerdán a várható enyhe időjárás miatt bezár.
2020.03.06.
Havazik a Mátrában, már fehér a táj a Síparkban
Reggel óta Havazik a Mátrában és az Északi-középhegység magasabb pontjain. Mátraszentistvánban üzemel a síterep, így már nemcsak a pálya fehérlik, hanem körülötte is hamisítatlan téli hangulatot varázsol a havazás.
2020.03.05.
Mátraszentistván: ismét lehet hazai pályán síelni!
Néhány nappal ezelőtt az összes magyarországi síterep bezárta kapuit, köztük a Mátraszentistváni Sípark előre deklaráltan csak ideiglenesen. Rövid szünet után csütörtöktől ismét lehet síelni a Mátrában.
2020.02.27.
Akár 10-15 cm friss hó is hullhat péntekre a Mátrában
Legutóbb egy hete tapasztalták meg az eddigi tél legsűrűbb havazását az Északi-középhegységben és most ismét több centiméter hó hullhat pénteken. Szombaton aztán már hideg, napsütéses idő lesz, a hőérzet pedig -6 fok körül alakul.
2020.02.24.
Szombaton a Mátrában szórták a trükköket a snowboardosok
Bár kedden a tavaszias időjárás miatt még a verseny lefújásának gondolata is reális veszélyként fenyegette a szervezőket, a pénteki szlalom versenyen olyan hóvihar kerekedett, hogy rövid időre még a versenyt is le kellett állítani.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »