Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Budapest, Normafa témájú cikkeink

2022.04.13.
Ingyenes síoktatás és egyéb aktív programok a Normafánál
Budapest megújult aktív központja, a Normafapark rendezvénysorozatot indít "Találkozzunk újra a Normafán" címmel. Ingyenes programok várják a mozogni vágyókat. Április 16-án ingyenes sí és snowboard oktatásra lehet jelentkezni a Normafa Síiskola műanyag tanpályán.
2021.10.22.
Hóágyúzott sífutó- és szánkópálya lesz a Normafán
Elkészült a föld alatti víz- és villanyvezeték, készülnek a technikai helyiségek és az idei tél második felében akár már műhavas, esténként pedig kivilágított pályán lehet majd sífutni az Anna-réten. Ez a terület eddig is a sífutók kedvenc helye volt. Jó hír, hogy a hópótlásnak köszönhetően sokkal hosszabb szezonra számíthatunk a Normafánál.
2021.10.08.
Hamarosan új síiskola nyílik a Normafán
2021. október 18-án elstartol az első szezon a Normafa Síiskolában. A TandT cégcsoport legfiatalabb egységének megépítése egy nagy volumenű, többlépcsős projekt része volt.
2021.08.27.
Augusztus 28-án újra Libegők Éjszakája a hazai hegyekben!
A július közepén megrendezésre került IV. Libegők Éjszakája sikere a szervezőket arra ösztökélte, hogy a szeptemberi iskolakezdés előtt, augusztus 28-án újra megrendezzék az eseményt.
2021.01.06.
A tél bejelentkezett: az év első havazásai hazánkban!
Szerda reggelre friss hó lepte be a Dunántúl egy részét, illetve a magasabb északi hegyeinket is. Ezzel egy több hullámban érkező havazás első adagját kaptuk meg, amelyhez még a következő napokban újabb utánpótlás érkezik.
2020.10.29.
Egyesületté alakult a Chernel István Sí Klaszter
2020. október 28-án, a 90 éves Normafa Síházhoz kapott meghívást a magyarországi Sí Klaszter tagsága, és összesen 20 különböző szervezet részvételével megalapították a Chernel István Sí és Turisztikai Egyesületet.
2020.10.23.
90 éves a Normafa Síház - Születésnapi Hétvége
Immár 90 éve annak, hogy a Normafán létrejött Magyarország egyik legjelentősebb síközpontja. 1930-ra épült fel a Síház is, mely az akkori pezsgő sportéletnek még nagyobb lendületet adott.
2020.08.24.
Augusztus 29-én szombaton lesz a Libegők Éjszakája
Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Libegők Éjszakáját a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. 2020. augusztus 29-én hat különböző helyszínen várják az érdeklődőket.
2020.07.28.
Augusztustól mindennap várja utasait a Zugligeti Libegő
Augusztus elsejétől, szombattól újra normál nyitvatartási rend szerint közlekedik a Zugligeti Libegő - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel.
2020.07.20.
Apres Ski party lesz a nyár közepén a Normafa Síházban
Tudtad, hogy a Normafa Síházban nyáron is pezseg az élet? Ha nem, itt az idő kipróbálni! A sítörténelem meghatározó és legvidámabb része ugyanis eléri hazánkat is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »