Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Pal-Arinsal (La Massana, Vallnord) témájú cikkeink

2017.11.22.
Val Thorens lett a világ legjobb síterepe
Idén is átadták a síterepek Oscar-jának számító World Ski Awards díjakat. A francia Val Thorens lett a világ legjobb síterepe, valamint országonként is díjazták a legtöbb szavazatot gyűjtött síterepeket.
2014.10.02.
Freeride World Tour 2014/15: síelés a világ körül
A Freeride World Tour egy egyedülálló világkörüli versenysorozat, melyet 2008 óta minden évben megszerveznek. A szervezők freeride-os síelők és snowboardosokat utaztatnak olyan nagyszerű síterepekre, mint Chamonix, Fieberbrunn vagy éppen Verbier.
2012.11.27.
Elkezdődött a havazás Nyugat- és Dél-Európában
Tegnap kezdetét vette a havazás a Pireneusokban, ahol holnapig 60 cm friss havat várnak. Az ottani síparadicsomok közül többen már ma reggel bejelentették a hétvégi nyitást és a lista csak bővül. Jó hír, hogy szerdától Ausztria is befehéredhet.
2009.11.10.
Méteres friss hó a Pireneusokban
Hatalmas havazásokkal köszöntött be a tél a Pireneusokba, helyenként már méteren felüli a frissen esett hó vastagsága. A helyiek bizakodóak és remélik, hogy a idén is a tavalyihoz hasonló hóban gazdag szezon következik.
2008.08.20.
Síelés a Pireneusok legnagyobb síparadicsomában
Már jó néhány éve érdekelt a Pireneusok, ezen belül is különösen Andorra. Vajon milyen lehet ott síelni, milyenek a pályák, a felvonók, a környezet, az atmoszféra? Aztán 2007 őszén páran úgy döntöttünk, hogy idén kipróbáljuk Andorrát, ennek megfelelően el is kezdődött a szervezés.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »