Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val Thorens lett a világ legjobb síterepe

2017.11.22. Szászi Bernadett

Idén is átadták a síterepek Oscar-jának számító World Ski Awards díjakat. A francia Val Thorens lett a világ legjobb síterepe, valamint országonként is díjazták a legtöbb szavazatot gyűjtött síterepeket.
A világ legjobbjának választott Val Thorens síterepének csapata
A világ legjobbjának választott Val Thorens síterepének csapata
Öt évvel ezelőtt alapították a World Ski Awards szakmai díjat, mellyel a síturizmus képviselőit jutalmazzák minden évben. A nagymúltú World Travel Awards kistestvéreként létrejött díjra síterepeket, síszállásokat és utazási irodákat jelölnek, akikre a szakma és a média képviselői, valamint a téli turizmus iránt érdeklődő közönség szavazhat.

Idén is az ausztriai Kitzbühelben tartották a díjátadót, melyen jelen volt a síszakma színe-java. A november 17-19. között megrendezett, egész hétvégén át tartó rendezvényen exkluzív programokon vehettek részt a vendégek, úgymint városnéző túrák, ismerkedési estek és privát síelés.
A vendéglátó és egyben Ausztria legjobbja, Kitzbühel síterepének csapata
A vendéglátó és egyben Ausztria legjobbja, Kitzbühel síterepének csapata
A hétvége fénypontja a díjátadó ceremónia volt. A világ legjobb síterepének választották a francia Val Thorenst, a világ legjobb freestyle síterepe címet pedig a svájci Laax kapta. A legjobb osztrák síterep díját a házigazdának, Kitzbühelnek adták.

Szlovákiában nem túl nagy meglepetést okozva Jasná síterepe lett a győztes, Szlovéniában pedig a magyarok körében is népszerű Krvavec síterepe lett az ország legjobbja. A lengyel síterepek közül Białka Tatrzańska, a csehektől pedig Špindlerův Mlýn vihette haza a legjobbnak járó elismerést. Az olasz síterepek közül Val Gardena került ki győztesként, Romániában pedig Sinaia síterepét választották a legjobbnak.
A szlovén győztes, Krvavec síterepének képviselői
A szlovén győztes, Krvavec síterepének képviselői
Az ország legjobbjának járó díjat kapta továbbá a bulgáriai Bansko, a német Garmisch-Partenkirchen, az andorrai Vallnord, a finn Iso-Syöte, a norvég Trysil, az orosz Rosa Kuthor, a spanyol Aramón Cerler és a svéd Are síterepe.

A síterepek és egyéb kategóriák díjazottjai megtekinthetők a worldskiawards.com honlapján.
KOMMENTEK
Sörapu. | 2017.11.22. 18:44
Rólunk nem volt szó?
Kálmi | 2017.11.22. 19:10
De igen! A Te söreidet dícséri mindenki aki már kóstolta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Jasná Deluxe Centrum Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Elegáns, alpesi stílusú, luxus, pályaszállás apartmanok Chopok Grand kabionos felvonójától 50-100 méterre 2-6 fő részére. A faházak egy részében saját kis wellness részleg szaunával, pihenőszobával és kültéri pezsgőfürdővel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Stupka csillagcsillagcsillag
3 csillagos szálloda az Alacsony Tátrában, Tále síközpontban wellness részleggel (medence, szauna, jacuzzi). Reggelis ellátás igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.