Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

World Ski Awards 2023 - Idén is díjazták a világ legjobb síterepeit

2023.11.23. sielok.hu

2023-ban a franciaországi Val Thorens kapta meg a "Világ legjobb síterepe" címet a World Ski Awards-on. Európa legmagasabban fekvő téli üdülőhelye egyedülálló elhelyezkedésével, lélegzetelállító atmoszférájával a síelés legjavát nyújtja az odalátogatóknak, minden értelemben.
Az elmúlt 11 év során, immár a 8. alkalommal választották Val Thorens-t a Világ legjobb síterepének. Vajon mi a síterep sikerének titka?

Hűséges és lelkes vendégkörrel, garantált hóval, korszerű infrastruktúrával és a „Live United” filozófiájával rendelkezik, amely egyedülállóvá teszi a szavojai üdülőhelyet.

Vincent Lalanne, Val Thorens Turisztikai Iroda igazgatója elmondta: „Ez a díj az üdülőhely összes alkalmazottjának kemény munkáját jelképezi, akiknek szeretnék köszönetet mondani részvételükért, csapatmunkájukért és képzelőerejükért. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ismét nyertünk, és szeretném megköszönni ügyfeleinknek a világ minden tájáról érkező kitartó támogatásukat. Elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az üdülőhely folyamatos fejlesztése mellett, hogy mindenki számára fantasztikus nyaralási élményt biztosítsunk.”

A "Világ legjobb síterepe" kategória mellett díjazták a legjobb utazásszervezőket, síszállásokat és a sípiacon dolgozó egyéb szolgáltatókat is. A világ legjobb lifttársasága az ausztriai Kitzbühel Bergbahn AG lett, a legjobb freestyle terep pedig a svájci LAAX Ski Resort. Svájc tartolt szállás fronton is, ők vitték el a legjobb ski hotel, a "legzöldebb" ski hotel és a legjobb ski chalet díjat is.
A legjobb üdülőház díjat 2023-ban ismét a svájci Chalet Zermatt Peak nyerte. (A jelenleg legolcsóbb 7 éjszakás tartózkodás ára 60.000 CHF, átszámítva 23 millió forint) I Fotó: chaletzermattpeak.com

Országonként is megszülettek a nyertesek:

A fenti listába az európai top síterepeket gyűjtöttük ki, de természetesen értékelték a többi földrész legjobb síterepeit is.

A 2013-ban elindított World Ski Awards célja a síturizmus színvonalának emelése azáltal, hogy jutalmazza a szakterületükön vezető szervezeteket. A kiválasztási folyamatban a világ összes táján dolgozó turisztikai szakember vett részt, illetve több millió online szavazat érkezett a nagyközönségtől is. Az "World Ski Awards" az idén 30 éves "World Travel Awards" testvérszervezete, a WTA-t a turisztikai ágazat Oszkár díjaként tartja számon a szakma.
A nyertes Val Thorens - World Ski Awards közönségszavazásra biztató videója, lélegzetelállító felvételekkel
WORLD SKI AWARDS 2023: az összes nyertes listája 
KOMMENTEK
Dús Ernő | 2023.11.25. 09:22
Tényleg ĵó, bár kissé zsúfolt. A videó mindent akart mutatni, így a lényeg, a terep mérete, a - részben a házak között húzódó - pályák, felvonók sokszínűsége elveszett.
Mindenesetre a síelők Mekkája, egyszer látni kell, utána úgyis visszavágysz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.