Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

World Ski Awards 2022: díjazták a világ legjobb síterepeit

2022.11.21. Wesselényi Andrea

2021 után 2022-ben is Verbier kapta meg a World Ski Awards-on a "Világ legjobb síterepe" címet. Ultramodern felvonók, csodás sípályák és minden igényt kielégítő aprés ski programok nyerő kombinációját nyújtja a svájci síparadicsom - indokolta döntését a zsűri.
A svájci Verbier lett a világ legjobb síterepe 2022-ben
A svájci Verbier lett a világ legjobb síterepe 2022-ben
November 18-án volt az eredményhirdetés. A "Világ legjobb síterepe" kategória mellett díjazták a legjobb utazásszervezőket, síszállásokat és a sípiacon dolgozó egyéb szolgáltatókat is. A világ legjobb lifttársasága az ausztriai Kitzbühel Bergbahn AG lett, a legjobb freestyle terep pedig a svájci LAAX Ski Resort. Svájc tartolt szállás fronton is, ők vitték el a legjobb ski hotel, a "legzöldebb" ski hotel és a legjobb ski chalet díjat is.
A  legjobb üdülőház díjat a svájci Chalet Zermatt Peak nyerte.
A legjobb üdülőház díjat a svájci Chalet Zermatt Peak nyerte.

Országonként is megszülettek a nyertesek:

A fenti listába az európai top síterepeket gyűjtöttük ki, de természetesen értékelték a többi földrész legjobb síterepeit is. A kiválasztási folyamatban a világ összes táján dolgozó turisztikai szakember vett részt, illetve több millió online szavazat érkezett a nagyközönségtől is. Az "World Ski Awards" az idén 29 éves "World Travel Awards" testvérszervezete, a WTA-t a turisztikai ágazat Oszkár díjaként tartja számon a szakma.
A nyertes Verbier World Ski Awards közönségszavazásra biztató videója
WORLD SKI AWARDS 2022: az összes nyertes listája 
KOMMENTEK
MM | 2022.11.22. 17:09
A legjobb chalet, ami a képen van Zermattból jópár éve meg volt hirdetve sokáig: 700nm, minden luxus, feltöltött borospince, stb.

22millio CHF volt ha jol emlékszem.

Nem tudom ki vette meg de tény hogy minden szuper csak épp a lényeget, a Matterhornt nem látni, csak a csúcsát ... bravo.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.