Menü ≡

Ismét Val Thorens lett a "Világ legjobb síterepe"

2019.11.25. | Frissítve: 2019.11.26. | Szerző: sielok.hu
Immár hatodszor nyerte el a szavojai Val Thorens a World Ski Awards díjátadón a "Világ legjobb síterepe" címét. Val Thorens, a Három Völgy sípályarendszer legmagasabban fekvő települése.
h i r d e t é s
A 3-völgy régió a világ legnagyobb egybefüggő sípályarendszere, 600 km hosszú összefüggő pályarendszer és 8 sícentrum alkotja. Val Thorens az elmúlt években számos beruházással fejlesztette a sílifteket, felvonókat, szálláshelyeket, melynek meg is lett az eredménye, hiszen ma az egyik leghóbiztosabb és legnépszerűbb síterepnek számít.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A kiválasztási folyamatban a világ összes tájáról érkező turisztikai szakember vett részt, illetve több millió on-line szavazat érkezett a nagyközönségtől is. Az "World Ski Awards" az idén 26 éves "World Travel Awards" testvérszervezete, a WTA-t a turisztikai ágazat Oszkár díjaként tartja számon a szakma.
A "Világ legjobb síterepe" kategória mellett a sípiac számos területén díjaztak szolgáltatókat. A világ legjobb lifttársasága az ausztriai Kitzbühel Bergbahn AG lett, a legjobb freestyle terep pedig a svájci LAAX Ski Resort.
További jelöltek és nyertesek: https://worldskiawards.com/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »