Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ismét Val Thorens lett a "Világ legjobb síterepe"

2018.12.07. | Szerző: sielok.hu
Immár ötödször nyerte el a szavojai Val Thorens a World Ski Awards "Világ legjobb síterepe" címét. Val Thorens, a Trois Vallées (3-völgy) sípályarendszer legmagasabb pontja és egyben Európa legmagasabban fekvő síközpontjának is számít.
h i r d e t é s
A 3-völgy régió a világ legnagyobb egybefüggő sípályarendszere, 600 km hosszú összefüggő pályarendszer és 8 sícentrum alkotja. Val Thorens az elmúlt években számos beruházással fejlesztette a sílifteket, felvonókat, szálláshelyeket, melynek meg is lett az eredménye, hiszen ma az egyik leghóbiztosabb és legnépszerűbb síterepnek számít.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A kiválasztási folyamatban a világ összes tájáról érkező turisztikai szakember vett részt, illetve több millió on-line szavazat érkezett a nagyközönségtől is. Az ún. "World Ski Awards" díj a "World Travel Awards" egyik alkategóriája, melyet magát a turisztikai ágazat Oszkár díjaként tartanak számon. Val Thorens mellett a Fahrenheit Seven Courchevel szálloda lett a Világ legjobb új síszállodája (‘World's Best New Ski Hotel’), illetve a Les Arcs-i Chalet des Cascades nyerte a Világ legjobb új sí Chalet-ja (‘World's Best New Ski Chalet’) címet!

További nyertesek: https://worldskiawards.com/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 15 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.