Menü ≡

Park City Mountain témájú cikkeink

2020.04.02.
A téli olimpiák története a kezdetektől napjainkig
Az első téli olimpiát 1924-ben rendezték a franciaországi Chamonix-ban. A téli olimpiák sikeres lebonyolítása korábban nagyban függött az időjárási és földrajzi tényezőktől. A 2022-es téli olimpia Kínában lesz, ahol nem jellemző a természetes hó, de ma már ez nem akadály.
2019.02.11.
Fricz Botond várakozáson felül teljesített első világbajnokságán
A kecskeméti snowboardos élete legnehezebb menetét bemutatva, a világ legjobbjai között a 30. helyen végzett a FIS Snowboard Világbajnokságon Park Cityben.
2016.09.26.
Utah: 30 cm friss hó esett
A napokban több helyütt leesett a korai szezon első hava az egyesült államokbeli Sziklás-hegységben. Havazott Utah és Colorado államokban, helyenként 15-30 cm friss hó esett, átmeneti fennakadásokat okozva a közlekedésben.
2015.11.21.
World Snow Awards 2015: íme a nyertesek
2015. november 5-8 között zajlott Angliában a Sí és Snowboard Show, melynek keretében átadták a rangos elismerésnek számító World Snow Awards díjakat. Nagy Britannia egyik legjobb női alpesi sízője Chemmy Alcott kapta az életműdíjat, a többi kategóriában pedig taroltak francia síterepek.
2010.09.07.
A szezon legjobb állása: síelés és buli egész télen
A tavaly nyári ausztrál világ legjobb állása után egyre több síterep is kínál fantasztikus téli munkát a rátermett jelentkezőknek. Hatalmas fizetést, luxusellátást, és állandó síelést kínál egy amerikai síterep, cserébe hetente 3-4-szer kell a síterep blogján beszámolóval jelentkezni.
2010.08.23.
Megépülhet Amerika első fűtött ülésű liftje
Talán sokaknak meglepő lehet, hogy Ausztriában - a legnagyobb síterepeken – már gyakran találkozhatunk fűtött ülésű síliftekkel, addig Észak-Amerikában még csak most építik az első ilyen típusú felvonót. Utah állambeli Canyons síterepe lehet az első, ahol ezt a fenék-barát szolgáltatást bevezetik.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »