Menü ≡

Santa Caterina Valfurva témájú cikkeink

2019.01.25.
Olasz havazás: 50-60 cm friss hó a hegyekben
Az elmúlt napokban igazi tél van az Alpok déli oldalán. A legtöbb hó Olaszországban a nyugati részen található Piemont régióban hullott, a síterepek adatai szerint tegnap 50-60 cm hóval lettek gazdagabbak. Olaszország és Dél-Európa más vidékeire is megérkezett a havazás.
2016.11.03.
Őrült futam után a versenyzőről nevezték el az ugratót
Tavaly az egész világot bejárta az a rövid kis videó, amelyben Christof Innerhofer elvisz egy lesiklókaput, majd balszerencséjére a kapu molinója beleakad a síszemüvegébe. Az olasz síelő a szövettel és a hozzátartozó rúddal együtt száguldott 140 km/órás sebességgel.
2016.01.01.
Videó: zerge akadt a versenypálya védőhálójába
December végén tartották az olaszországi Santa Caterina síterepén a férfiak lesiklóversenyét. A videón látható felvételeket még az első edzés előtt rögzítették. A pályára már napokkal korábban kihúzták a védőhálót, ebbe akadt bele egy zerge, amelyet több pályamunkás közös munkájával sikerült kiszabadítani.
2015.12.29.
Síverseny: 140 km/órával síelt, a versenykapuval együtt
Elég látványosra sikeredett Christof Innerhofer menete a Santa Caterina-i lesikó versenyen. A dél-tiroli versenyző a táv elején átcsúszott a két stangli és köztük kifeszített molinóból álló versenykapun, amelyből a molinó és az egyik rúd beakadt a szemüvegpántjába, de így is sikerült közel 140 km/órával száguldania.
2014.10.07.
Alpesi világkupa: Bormió helyett Santa Caterina
Úgy tűnik, hogy egy kompromisszumos megoldásnak köszönhetően mégis lesz férfi alpesi világkupa futam az év végén, az ünnepek között. A legendás bormiói lesikló verseny helyett a mezőny a közeli Santa Caterina síterepére költözik, ahol a 2005-ös világbajnokság (női) pályáján rendezik meg a futamot.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »