Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Őrült futam után a versenyzőről nevezték el az ugratót

2016.11.03. Bata Attila

Tavaly az egész világot bejárta az a rövid kis videó, amelyben Christof Innerhofer elvisz egy lesiklókaput, majd balszerencséjére a kapu molinója beleakad a síszemüvegébe. Az olasz síelő a szövettel és a hozzátartozó rúddal együtt száguldott 140 km/órás sebességgel.
Emlékszik még valaki erre a videóra?

Körülbelül fél percen át volt kénytelen cipelni "útitársait" Innerhofer. A menet érdekessége, hogy így is a negyedik helyen ért be a célba. Az esetet az egész világon bemutatták.

Az eset utóélete, hogy a Santa Caterina-i pálya üzemeltetője úgy döntött, hogy azt az ugratót, ahol az egész kaland kezdődött ezentúl Innerhoferről nevezi el. Korábban már magát a pályát is egy hírességről, az olaszok egykori nagyszerű síelőjéről, Deborah Compagnoniról nevezték el.

Az érintett örült a furcsa keresztelőnek és már alig várja, hogy ezen a pályán versenyezzen. Az ugratót korábban Kakasugratónak (Salto del Gallo) hívták, amely mostantól Salto Innerhofer.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Chalet Gardenia csillagcsillag
A Chalet Gardenia összesen 8 db 3, 4 és 5 személyes nappali+hálószobás apartmant kínál a bormiói síliftektől kb. 10 percre gyalogosan. A sílift a ház elől megálló síbuszokkal is megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.